Mustafanin motoru giselerde sondu. Calistirdik 200 metre sonra yine sondu. Tekrsr calisinca da mustafaya cikistaki oetrolde arkadaslar beklicek dedim ama sizi goremedik. Mustafa da goremeyince devam etmis sonra geri donerken karsilastik. 1000rr i olan ahmet arkadasim8z da biraz eslik ettikten sonra geri dondu. Donmeseydi 5dakikalik mesafede siz bekliyordunuz zaten. Sonra sucugu gorunce orda ben kafayi resetlemisim.
Mustafa en sonun da şeytanın bacağını kıracak inanıyorum Herşey de bir hayr vardır diyorum ben yine de. Ben de Mustafa nın petrolde olacağını sanıyordum ama karşımızdan geri döndüğünü görünce sanırım motor stop etmeden götüreyim diye düşündü sandım.
aynen ozan abi benımde ıcım rahat etmedıgı ıcın dondum sımdı gerı sönse motoru kalır dıye döndum saglık olsun aku arızası varmıs tahmınlerımızın arasında oldugu gıbı yenı bı akuyle ınsallah kımseyı terletmeden estıre estıre gezecek mustafada
otobanda caddyle dobloyu geçerkenki 10 dakkalık videoyu atsana güzel kopturdu benim motorum. :D
pazar günü spor şart abilerim itmek gerekiyor motoru.mustafa abi her pazar gel itelim abi spor oluyor iyi oluyor
selam dostlar öncelikle pazar günü son dakikadada olsa geziye katıldıgım için çok memnunum.katılan ve emegi geçen tüm dostlara teşekkür ederim.yalnız beni üzen bazı yazılar okudum.etraflıca anlayıp dinlemeden siteye yazı yazılıyor.lütfen olmasın telefon trafiginden sonra gerçegi ögrenip.yazalım isterseniz.daha üsturuplu olur diye düşünüyorum.
Değerli grup üyeleri hepinize teşekkür ederim, katıldığım ilk geziydi ve benim için eğitici hem de eğlenceli oldu.Grubun özellikle arkada kalan arkadaşları beklemeleri ve yardımlaşmaları benim gibi gruba yeni katılmış biri için çok duygulandıran anlardı.
Aferin size gençler. Selim asil videoyu koymamissin
Benzin Gürcistan da olduğu gibi 2.30 tl olsa Taha 180 den aşağı inmez kesin
günaydın dostlar.
Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)