Günaydın dostlar. Herkese iyi bir hafat geçirmesi dileği ile
Günaydın dostlar. Herkese iyi bir hafat geçirmesi dileği ile
Gunaydin,iyi haftalar...
Geziden kazasiz belasiz donmenize sevindim.Her karesiyle keyifli bir gezi olmus gercektenFotograf paylasimlari icin tesekkuer...En kisa zamanda aranizda olmam dilegiyle...
Bora baskanim inan insanin aklini celen bir ilan(Eger soylendigi gibi hersey orjinal -km si de dusuk gorunuyor-bakimlari da zamaninda yapilmis ise)bu durumda 1150 Adv.bulmak zor gercekten...
Motor 3.oookm oldu. Lastikler sifir ama inanilmaz kayiyor. Bu motorla da 10.000km yapmak istiyorum. Onun icin bana bir lastik tavsiyesinde bulunur musunuz.
uzun izinden sonra tekrar burdayım
selam arkadaslar iyi bir hafda diliyorum
Hayırlı haftalar herkese...
Çok muhterem Adana-MT ailesi.... MERHABA
Herkese iyi haftalar diliyorum...
Öncelikle Bora başkanımın ve Recep albayımın doğum günlerini kutlar, nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim.
Yeni motor alan arkadaşların da motoru hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın inşallah...
çarşamba toplantısına katılamadığım için geziden haberim olmadı. haberim olsaydı neler olurdu hepiniz az çok biliyorsunuz. şimdi burada uzun uzun anlatmaya gerek yok.
geziden sıkıntısız dönmenize sevindim arkadaşlar... nice gezilere inşallah...
diğer fotolar bana geldi,yükledim.buyrun:http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3157791
Ahmet honda 1000rr
Mustafa kawasaki 636
bu arkadaşlarımızda geziye katılmıştı ama yolda kaldıkları için kaderlerine terk edilmişler...
Öncelikle merhaba arkadaşım,
bu iki arkadaşımız yolda kaderlerine terk edilmediler.
Yanlış biliyorsun.
5 motor arkada onlarla birlikte idik.
En sonunda Mustafa kardeşim bize gitmemizi söylediği için oradan ayrıldık.
Bizim yola devam etmemizi isteyen kardeşim mutlaka bir çözümü olduğu için devam etmemizi istediğini düşünürüm.
bizim grup gezilerimizde böyle şeylere rastlanmaz yusufum.
biliyorum Bora abi biliyorsun Sizlerle çok yola gittim yine giderim, her türlü giderim o zaman eksik bilgi verildi bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
yok Muzaffer abi allah var şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı. Bende Sizi Seviyorum
yusuf,sen benim buraya niye uğramıyorsun hayırsız.
eee ozaman ALLAH kolaylık versin sana kardeş.öptüm gıkından.
merhabalar adana MT , olay şöyle gelişmiştir mustafa nın en son mersin giselerinde motorunu calıstırdıktan sonra gozne cıkısında kı petrole gıtmesını soledık oda ole yaptı arkasından da bız cıktık petrole geldıgımızde kımse yoktu sonra devam ettık gıderken ters yonde mustafanın adana ıstıkametıne gıttıgını gorduk, yıne sızı yakalarız dıye bız 20 25 km tırmandık ama yetısemedık aklım mustafa da kaldıgı ıcın yolda taha arkadasımıza (cbr 250 r) gerı donecegımızı soledım ve dondum mustafanın motorunu bıraktık v.s v.s herhangı bı yanlıs anlama v.b durum yoktur herkese tesekkurler onumuzdekı gezilerin hayırlı gecmesı dılegıyle.....
ahmet(1000rr)
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)