Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
İyi geceler,
gezinizin iyi geçmesi ve sorunsuz tamamlanması mutluluk verici,
şimdiden hayırlı ve mutlu bir hafta diliyorum.
günaydıniiyi haftalar olsun millet.nihayet motorlarımın 12 tanesi geldi.o esnada burada olan dostlarım gördüler.
Günaydınlar olsun...Herkes için güzel,keyifli ve süper haberler alacağı bir hafta olsun inşallah
Gezi fotolarına baktım ve katılamadığım için çok üzüldüm....ellerinize ayaklarınıza sağlık bizim içinde gezip görmüşsünüz.
Günaydın dostlar. Herkese iyi bir hafta ve bol kazançlar dilerim
Günaydınlar herkese,
bereketli ve mutlu haftalar...
Günaydın herkese... Güzel hafta ve haftalar diliyorum...
Herkese günaydın.
hepinize iyi haftalar dilerim.
Hafta sonu Çamlı yayla gezisinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. keyifli bir pazardı.
herkese günaydın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın evde oturan ve gezginci kardeşlerim
SAĞLIKLI, BOL KAZANÇLI BİR HAFTA DİLİYORUM HERKEZE,
DÜNKÜ NAMRUN GEZİSİNE GİDEMEDİĞİM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM, PAZAR SABAHI 7 DE UYANDIM
BELİMDEKİ AĞRIDAN AYAĞA KALKAMADIM. BU GÜN DE ANCAK İĞNE YAPTIRARAK AYAĞA KALKTIM.
AMA AYNI YERE BİR DAHA GİDELİM RESİMLERDEN ÇOK GÜZEL OLDUĞU BELLİ HELE PİRZOLALAR MÜTİŞ GÖRÜNÜYORDU
YİYENLERE AFİYET OLSUN.FATİH ABİ PİRZOLALAR AĞLAMIŞ GİBİ SANKİ.
merhaba arkadaşlar.
sağlıklı ve bol kazançlı bir hafta olsun.
Gunaydin dostlar,herkese keyifli ve bol kazancli bir hafta diliyorum...
Yusuf abi,oncelikle yeni eviniz hayirli ugurlu olsun,gule gule oturun...Seni en kisa zamanda tekrar toplantilarda gormek dilegiyle...
Bora baskanim bir cayini icmek farz oldu artik... Malum yeni motorlar falan...
Camliyayla gezisine katilan arkadaslarin sagsalim donmelerine sevindim...Gunu birlik guzel bir rota cikarmissiniz...Aranizda olmayi cok isterdim...Fotolar icin tesekkurler...
herkese merhabalar...ARKADAŞLAR. yusuf gürekenin KAYINBİRADERİ almanyada VEFAT etmiştir.cenazesi büyük bir ihtimalle yarin gelip defnedilecektir bilgilerinize.geride kalanlara sağlık ve sabır diliyorum.
yusuf kardeşim başın sagolsun. kalanlara sabır diliyorum yolu ışık olsun.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Yusuf abi başınız sağolsun... Geride kalanlara sabır ve sağlık diliyorum.
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin.
Basiniz sagolsun. Allah sabir versin.
Fatih Abi cok ozur diliyorum. Biliyorum afrika lafini bana soyledin. Beni daha cok tanimiyorsunuz haklisiniz ama ben biraz fazla dusunuyorum. O yola cikacak kadar tecrubeli bir surucu degilim. Biraz da viraj fobim var.Yollar hakkinda bilgim var.Basima bisey gelirse kendimden cok sizi madur ettigime uzulurum ters bir durum olussun istemedim. Carsamba gunu ozurumu diler elinden operim izin verirsen. Ayrica afrikanin yolu duz ondan afrikaya gelirim dedim abim saygilarimi sunuyorum abicim affet lutfen.
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)