bende yaparım latife cigerim olmamı.pazar günü gezi var dostlar gelmek istiyen adını yazdırsın .nerede bu adana mt .
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Fatih abi çamlı yayla belediyesinin sayfasını inceliyorum.
Çini göl diye bir yer var fakat tarif falan yok, yol düzgünse sora sora gidelim derim.
Ayrıca çamlıyaylanın kaleye yakın yerde kale otel diye bir yer var.
Amca oğlundan öğrendiğime göre lokantası iyiymiş ve bütün yayla ayaklarının altında manzara GÜZEL DİYOR.
AHMET OLUŞMUŞ NET BİR ŞEY YOK AMA HEP BERABER KARAR VERİRİZ.
FATİH ABİNİN DEDİĞİNE GÖRE KADINCIK BARAJI YOLU KÖTÜ DİYOR.
DOLAYISIYLA TARSUS ÜZERİNDEN GİDECEĞİZ
AT DAĞINADA UĞRARIZ NAMRUN KALE OTELEDE GİDERİZ.
FAZLA KALABALIK OLMAYACAĞIMIZ İÇİN DURUMA GÖRE KARAR VERİRİZ.
Kadıncık barajı yolunu biliyorum abi zaten oradan girersek hem sağ tarafımız çok pis bir uçurum, hemde çukur falan var motorlara yazık olur. Tarsus batı çıkışından çıkıp şehir içine gireceğiz. Tarsuslu olduğumdan iç yolları biliyorum zaten Benim naçizane fikrim olarak sarıkavak deriz biz orada bir çay yada ayran içebiliriz. Hemde mola olur bize
-Bu arada motorun sorununu buldum arka silindirin bujisi gevşemiş. Resmen elimle çıkardım
TAMAM MOLADA NETLEŞTİRİRİZ YARIN FATİH ABİYLEDE PAYLAŞ ONA GÖRE BİR GÜZERGAH ÇİZELİM.
Ok abi yarın paslaşırız o zaman. Sen gün içerisinde girersin foruma herhalde numarana baktım ama yazmamışsın. Burdan haberleşiriz olmadı
arkadaşlar tam netleştiremediyseniz eger Yumurtalığa gitmek isterseniz orda herşey hazır. denize de gireriz hazır dayalı döşeli ev var. lokanta da emrimizde. gelmeyenlerin aklı kalacak bir yer yumurtalık. yol da tamamen asfalt.
günaydın,iyi hafta sonları olsun.gezide bol foto çekmeyi unutmayın.
günaydın hayırlı sabahlar.iyi bir haftasonu diliyorum.gezinin son durumu pazar sabahı 9,da molada buluşacaz.öncelikle ahmet kardeşimin dedigi gibi yayla tarafına gidilecek.gelmek istiyenlere duyurulur.
Merhaba dostlarım, hava tam motora binme havası Bu günleri çok arıyacağız yok yağmur yağdı yok günler kısa gibi bahanelerle motosiklete binmeyeceğiz demedi demeyen bugünlerin tadını çıkaraın
HERKEZE İYİ HAFTA SONLARI,
İŞYERİMDE ÇALIŞTIRMAK İÇİN ELEMAN ARIYORUM,
ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ GENÇ ARKADAŞLARA İHTİYACIM VAR LİSE MEZUNU OLMASI ŞARTTIR.
BEYAZ EŞYA YEDEK PARÇA MAĞZASINDA TEZGAHTAR OLARAK ÇALIŞTIRACAĞIM. İLGİLENENLER
LÜTFEN ARASIN 0533 425 64 63
EŞİNİZ DOSTUNUZ GÜVENİLİR ARKADAŞLARINIZ OLABİLİR.
Arkadaşlar merhaba,
Hepinize iyi tatiller diliyorum.
Geziye gideceklere keyifli sürüşler.
Dün şükür evi taşıdım. Ama 1 hafta daha bu işin detayları sürer sanırım.
Hayırlısı bakalım. Haftayada seyahatde olacağım sanırım yine sizleri
göremeyeceğim. Sağlık olsun, elbet bir gün görüşürüz.
Ahmet,
iyi dileklerin içinde teşekkür ederim.
Sağlıcakla kalın.
Yusuf, hayırlı olsun , Allah sağlıkla oturmak nasip etsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
Namrun'a gidecek arkadaşlar, Bugün öğl.sonra Karataş'ta olacağım, akşam kalmaz isem gelebilirim.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)