ibrahim kardeş başın sagolsun allah sabır versin yolu ışık olsun.herkesehayırlı sabahlar.akşama görüşemiyecez.tatlıyı haftaya erteleyen hüseyin kardeşimede beni düşündügün için teşekkürler.
ibrahim kardeş başın sagolsun allah sabır versin yolu ışık olsun.herkesehayırlı sabahlar.akşama görüşemiyecez.tatlıyı haftaya erteleyen hüseyin kardeşimede beni düşündügün için teşekkürler.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Gunaydin...
Ibrahim basin saolsun,allah rahmet eylesin...
Aksama gorusmek uzere...
Günaydın millet
İbraihim kardeş Allah rahmet eylesin, allah geride kalan yakınlarına sabır ve uzun ömür versin...
Ibrahim basin sagolsun Allah rahmet eylesin......
fatih abi serefin var senin senin icin ayrica da tatli alirdim.
Allah rahmet eylesin. geride kalanlara sağlık,sabır ve uzun bir ömür diliyorum.
merhaba arkadaşlar,
akşama inşallah gelebilrim, hepinizi özledim.
İbrahim başın sağolsun.
Mekanı cennet olsun.
Rabbim sizlere sabır ve hayırlı ömür ihsan eylesin.
fotoları ınceledım .bora baskan buyuksun ::) ellerın esaglık ama okadarda dııl canııım
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
günaydın dostlar,evet çok keyifli bir toplantı oldu.
Günaydınlar,
esintili bir günde esenlikler dilerim,
Günaydın dostlarım
Toplantılarımız artık mekana sığmaz oldu ama Yusuf abi ve Oğuz yoktu gecenin süprüzü ise Fatih abi oldu
Yeni katılan arkadaşlarla yüzyüze tanıştığıma memnun oldum Tekrardan aramıza hoşgeldiniz nice gezilerde buluşma dileğimle
Günaydın dostlar. Toplantıya katılan herkesin tekerine sağlık. Çok keyifliydi
günaydın dostlar.hayırlı günler herkese.bu gurup nasıl bir virüstür anlayamadım.İnsanın içine girdimi eger o insandada dostluık ve sevgi faktörü yüksekse kop kopabilirsen akşam gelemiyecem dedim ama gel görki ayaklar durmuyor illa dosları görecen diyo çolugu çocugu bırakıp gene koştuk dostlara iyikide koşmuşum.muzcugum gelince bayagı bi kalabalık olmuş mustafa kardeşimede teşekkür ederim tatlı için hepinizi seviyorum.kolaylıklar diliyorum.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Valla on numara bir toplantıydı. Gelen bütün arkadaşlar kıymetli değerli arkadaşlar. Böyle insanların arasında olmak insanı şanslı hissettiriyor. Gece sonunda Murat Hocamın iki egzostunun yaptığı düeti dinlemek de ayrı bir zevkti.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)