DUYURU
arkadaşlar,bildiğiniz gibi geçen c.tesi akşamı için planladığımız ancak bazı arkadaşlarımızın yıllık izin vs.gibi durumları olduğundan dolayı,bu haftaya ertelediğimiz bir yemek organizasyonumuz vardı.daha önce,mersindeki iftar yemeğini yediğimiz yerin yanındaki(çay içtiğimiz) yerde,gürsel arkadaşımızın organizasyonu ile bir yemek düşünmüştük.bu konuyu fikirlerinize sunuyorum.
menüde:
balık veya et,salata,içecek var.
bildiğim kadarıyla muzaffer(koluman)ve vfr murat da Eskişehir festivaline gidecekler.bizde burada kalan arkadaşlara soracağız bakalım.
Herkese iyi akşamlar...
Ozan aramıza hoşgeldin, en kısa zamanda tanışma dileğiyle bu arada ayakkabı numaran kaç bende Almanya'dan aldığım güzel bir Bot var, istersen çok uygun fiyata verebilirim.
Walla Ozan hoşgeldin haaaa... Bak botun da hazır...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
İş başıymış, pehh
duyanda bişi sancak,
tatillerden arta kalan zamanlarda,
bazen uğruyorum desene...
Evet Oğuz aynen katılıyorum! Tatil yapmaktan sıkılınca değişiklik olsun diye bir uğruyor buna da işbaşı diyor
İş başı yapanlara, kolaylıklar,
yatanlara ise tatlı rüyalar,
gününüz aydın olsun...
Günaydın dostlar. En güzel günler sizin olsun
eveeet günaydın millet.
Günaydın herkese... Sevgili Oğuz ve Recep Abi; Ben de sizi çok seviyorum
Merhaba arkadaşlar,
Ozan hoşgeldin.
Koluman kötü mal almaz, bot işine yararsa kaçırma.
Murat hocam,
Senin mesai anlayışın ve çalışma tempon ancak bu kadar güzel anlatılırdı.
Oğuz kardeşime gönülden katılıyorum.
---------- Post added at 09:46 ---------- Previous post was at 09:43 ----------
Sevgili PROMETEUS,
Anca alttan alttan oku,
ne var 2 satır yazıp şu motorun fotoğrafını koysanda bir iç çekip baksak.
Bu arada Allah hayırlı uğurlu etsin. Ben motor edindin diye duydum.
günaydın hayırlı sabahlar tüm dostlara.eski dostları sitede görmek ne hoş yarabbim. yazınızı görmek bile bizleri mutlu ediyor.
Günaydın millet
İzinde olmak ne kadar güzel, bir yere gitmesemde evde güzelce misikinlik edip istirahat ediyorum ancak Yusuf abinin dediği gibi ay sonu hedeflerimizi tutturmak için telefon trafiği hiç bitmiyor Kısmet olursa yarin akşam toplantıda görüşürüz
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)