Iyi aksamlar dostlar! Tekrar Adana'dayim su carsamba gelse de toplansak yine ozledim hepinizi.
Iyi aksamlar dostlar! Tekrar Adana'dayim su carsamba gelse de toplansak yine ozledim hepinizi.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
günaydın millet.
ee hoş gelenler gelsin,şu çarşamba toplantısı eskisi gibi olsun.
çarşamba gelecem Bora abi. nereye geliyoruz onu da bilebilir miyim
Abi size birşey sormak istiyorum. ipone zincir yağı aldım kırmızıymış. motor siyah. resimleri paylaşacam. bu böyle kalacak mı
Aslında benim de zinciri yağlamam lazım sanırsam Neyse bugün Tarsus'a gidersem ustaya bir yağlatim orta sehpa olmayınca zor oluyor yağlamak
bu zincirin resmi arkadaşlar
bu da yeni tankpad olmuş mu sizce
Güzel olmuş uyuşmuş bence. Ben karma karışık bir tank pad aldım kimse ne olduğunu anlamıyor ben bile Makina güzel ama çiçek gibi kazasız belasız sürüşler. Yalnız tankpad çok mu yukarda bana mı öyle geldi
öyle mi? ben depo kapağına biraz yakın olsun diye yakın yapıştırdım. olabilir. gitti artık yapacak bişey yok
Tamam Bora Abi görüşmek üzere. son br soru sorim bugün bidaha meşgul etmeyecem. kaliteli bir kask ve ceket alacağım uygun fiyatlı bir yer var mı?
O zaman çarşamba günü saat 20:00 da görüşürüz
bizim muzaffere git.ticaret lisesi ışıklarında ADANA MOTOR.
tabii ki söyle.galeriadan eski garajlara doğru giben yolu alt paraleli.
Hafta sonu çok sıkıcı geçiyor yaw Gelecek hafta sonunu iple çekiyorum
Merhaba bende adanadan, daha motorum gelmedi ama kaliteli ekipman için tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)