11.150 TL satış fiyatı var baba ama sana en güzelinden %20 iskonto uygularım
Bence bir düşün
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Kurtluk çakallık bir durum yok babacım tamamen ticaret
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
günaydın dostlar,
murat hocam,akşam söz verdiğim link:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...400852/detay/#
Günaydın dostlar. Herkes iyidir inşallah. Bora başkanım bildiğiniz cbr 250 varmı satılık Hyolardan hayır gelmiyor :D elde para var ama motor yok şimdide
benim hyoyu vereyim sana kardeş.
Başkanım motorun güzel maşallah sözüm yok. Ama naked tarzım değil bütünleşemiyorum nakedle. Yoksa senin motoru gözüm kapalı alırım
bahadır,toplantı yaptığımız green garden'ı düşündünmü hiç?dün akşam senin için emre ile konuştum.bu pazar da orada 200 kişilik düğün varmış,gelsin masa düzenine filan bir baksın dedi.bana rakam verdi ama düğün sahibinin isteğine göre değişir dedi.(canlı müzik/müzik gurubu filan)mis gibi moda şimdi kır düğünü.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Sanada günaydın muzaffer abisende iyisindir inşallah.
Başkanım şöyle birşey buldum forumdan bir arkadaşın motoru
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-kacirilmayacak-motor-gt250-r-133997020/detay
Fabrikasyon boya hatasından dolayı deposu orjinali ile değişmiş sadece
Taha öyle yapıcamda 8200 diyor 8 e bıraksa alıcam hemen. Yannız gidecek birini bulmam lasım Benzinini ben çekicem boşta olan varmı
peh,o da sorun mu ?olabilir,orjinaliyle değişmiş.sorun yok yani,renkler de güzel.bağla bu işi.motor çok diri duruyor.sen bir daha konuş,ben sana yardımcı olurum,boştayım.
ayrıca;benim anlayışıma göre,varsayalım ki motor sağa yada sola düşmüş(tabii ki durduğu yerde),karenajda vay efendim çizik varmış,yok efendim boyalıymış bence sorun değil.2 teker üzerinde duran bir alet,hepimiz durduğu yerde dalgınlığa gelip motorun yan ayaklığını bazen açmayı unutup yada açtığımızı zannederek yatırmazmıyız.insanlık hali.kaza olup da,eğer ön maşada veya motorunda herhangi birşey yoksa,bence o motor yine alınır.karenaj yenisiyle değişir,ön far/ayna/sinyal sonuçta yenisiyle değişebilir,önemi yok.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
hayırlı işler olsun.
bu motor mükemmel görünüyor kaçırma derim daha yepyeni motor hem
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)