Otoyol bedavaysa banada bir alo deyiverinde bende gelim.
Otoyol bedavaysa banada bir alo deyiverinde bende gelim.
çok şükür bir bayram kampımızı daha kazasız belasız atlattık.çok katılımlı,neşeli,bol kahkahalı bir kamp oldu.özellikle bu kamp yerini bize tavsiye eden fatih abimize,bizlere harika lezzetler sunan yusuf kardeşimize,aracıyla tüm yükümüzü taşıyan ahmet kardeşimize,emeği geçen,Ceyhan'dan-ADANA'dan katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.evet beyler,bendeki fotolar geldi,diğer arkadaşlarım da eklesinler.buyrun:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3121591
Kampta emeği geçen herkese ve katılan arkadaşlara teşekkürler...
Muhteşem bir birliktelik, karşılıksız anlayış ve özveri en önemlisi KALİTELİ insanlar...
Ne güzel bir kamptı beee.
Gunaydin dostlar. Herkesin kamptan vukuatsiz donmus olmasi mutluluk verici. Mt Adana'ya yakisr bir kamp olmus, yureginize saglik...
Sizlerle birlikte olabilmeyi cok isterdim.....
günaydın dostlar,iyi haftalar olsun.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar olsun.
Bayram kampına iştirak eden,
fikri ve emekleri ile katkıda bulunan
herkese teşekkürler.
Günaydın millet
Özetliyorum, HARİKAYDI herkeslere Teşekkürler
Günaydın dostlar.
Bu kadar keyifli bir kamptan sonra pazartesi sendromu yaşamak kadar kötü bir şey olamaz.
Emeği geçen tüm arkadaşların eline sağlık diyorum. Umarım en kısa zaman da tekrarları gelir.
Yalnız sizden ricam uzun sürüşler yapıp motorun keyfini yaşayacağımız geziler düzenleyelim.
Tüm dostlara iyi haftalar.
Gunaydin arkadaslar...Herkese iyi haftalar ve de hayirli isler...
Neseli,keyifli,paylasimi bol harika bir kamp idi.Katilan ve emegi gecen herkese tesekkurler...
herkese iyi haftalar,
tatilden sonra, iş çok ağır geliyor be ya....
Günaydın herkese... Hayırlı Haftalar...
Günaydın. Çalışan arkadaşlarıma hayırlı işler bol kazançlar kamp mükemmeldi Ceyhan ekibi adına,organize eden malzemeleri temin eden yapan yiyen herkesin ellerine sağlık gerçekten her şey çok güzeldi. Çok teşekkürler Adana Mt
Yahu arkadaşlar,
Fotoğrafların içerisinde kavurmaya ait bir kare dahi yokmuydu?
Yada lokmalara sarılacağız derken çekmeyi mi unuttuk?
Bir kaç fotoğraf olsa acıkınca bakar avunur, gelemeyen arkadaşları
biraz imrendirirdik. Neyse sağlık olsun.
Yusuf atcı olarak da destek olamazmısın,
onuda bırak tigeri deneme fırsatın olur en azından gs ile kıyaslarsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
Muzaffer şöyle anlatmaya çalışim,
daha önce böyle bir tecrübem olmadığı için siz tecrübeli arkadaşlarımın fikirlerinden yararlanmak isterim.
Tabiki doğa ile iç içe olmak benim için öncelik.
Katılıyorum, daha uzakalara gidip bir kaç gün kamp yapılsa hem değişik hemde yol keyfi yaşamış oluruz. Bu tür organizasyonu yaparken kesin katılımcılarla proğramı yapmak gerekiyor "Belki" katılırım diyenler ise sonradan katılırlar ise proğrama uymak zorunda kalırlar. Bunları çarşamba toplantılarımızda daha detaylı konuşabiliriz
Ermenek için bir öneri gelmişti ancak mesafe uzak diye bazı arkadaşlar katılmak istememişti o nedenle bu sefer bu sonuç çıkmıştı. Bence gayet güzel oldu Artık başka zamana daha uzak dahada güzel bir proğram yaparız
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)