AŞBC
Papazın Bahçesine gidersiniz deee ... lastiklerinizle papaz olursunuz
Bari Karagöl'e çıkın, buz gibi suyu var, yolu daha bir ehven.
Ha birde Kozan'da alabalık yediğimiz yeri hatırladınız mı (Geçit) orada kamp yaparsınız, su orada da güzel.
AŞBC
Papazın Bahçesine gidersiniz deee ... lastiklerinizle papaz olursunuz
Bari Karagöl'e çıkın, buz gibi suyu var, yolu daha bir ehven.
Ha birde Kozan'da alabalık yediğimiz yeri hatırladınız mı (Geçit) orada kamp yaparsınız, su orada da güzel.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
az önce gürsel,balık lokantası ile son görüşmeyi yaptı,20-25 kişi gibi olacağımızı haber verdi.yani sıkıntı yok.30'a kadar yolu var.zaten gürsel çok önceden gidip,masa düzenini vs. ayarlayacak.
SON GÜNCEL DUYURU
iftar yemeği içinkatılmak isteyen arkadaşlarımız lütfen kendilerini eklesinler yada bana veya koluman muzaffere bilgi versinler.aklımdaki arkadaşları yazıyorum.şimdi liste:
İFTAR YEMEĞİ LİSTESİ
1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-ninja muzaffer ve yüksel,
4-banat yusuf,
5-gökmen,
6-fatih abi,
7-murat,
8-gürsel ve mehmet ve aileleri,
9-ahmet bey ve amcaoğlu,
10-ybr yusuf ve ibrahim,
11-taha,
12-muvaffak (belki),
13-bahadır(belki),
14-recep albayım,
15-fuat
16-burak hoca ve özden,
17-ümit,
18-VFR murat yoğurtçu,
MENÜ:
1 = önden çorba verilecek ( bu istenilir ise balık çorbası veya mercimek çorbası olabilirmiş.)
2 = balıklar kişi başı birtane ve agırlıkları 450, gr. ile 500, gr. arası olacak.
3 = salata verilecek.
4 = meşrubat içecek verilcek.
5 = tatlı ve meyve verilecek.
6 = çay veya kahve ikram edilecek.
tüm bu menüler için kişi başı 20.00 tl.
fatih abi,dün gece çok sağ olsunlar ÖSYM GECE SAAT 24.00 de sonuçları açıkladığı için çok geç yatabildik.neyse ki mutlu haberle gece uzadı.
hallettim kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Başkanım,
Hadi gözünüz aydın. Kızımıza başarılar diliyorum.
:başkan çok memnun oldum allah emeginizi boşa çıkarmadı kızımızıda tebrik ediyor bundan sonrasındada başarılarının devamını diliyorum.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
çok teşekkürler,sağolun.çok istediği,Ç.Ü.çevre mühendisliği.
arkadaşlar,yılan hikayesine dönen şu bayram kampı yeri konusuna noktayı koymak istiyorum.
-yusufun dediği gibi,ballıözü uzak,suriye konusundan dolayı riskli,başka sürprizlerle karşılaşılabilir.
-alihocalı da kurallar var ve biz gecenin bir yarısı eğlenirken adamın evi oradaymış,bize derseki ''beyler lütfen biraz sessiz olalım''işte o zaman tadımız kaçar.motorların yukarda/gözümüzün önünde olmaması da cabası.
-bildiğimiz,rahat ettiğimiz ve gece bizden başkasının olmadığı karboğazında kampı uygun görüyorum.tuvalet,çeşme var.gündüz kalabalık olsa bile kimse kimsenin yanıbaşına sokulmuyor ki.sonuçta orası halka açık bir yer,tabiiki tatilde isteyen herkes gelecektir.dağ havasından dolayı da serin olur.
bu arada burak hoca,sizde(mustafa'da)büyük sac vardı,onuda sana zahmet getirebilirsen bu kadar kişiye ancak yetecektir.aman unutma kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
evet haklı olabilirsin ama geçen kampta,gece yarısı sac kavurma yapıldı.bir de ben ve bazı arkadaşların dikkatini çekmiş,sabah kahvaltıdan hemen sonra çadırlar toplanmaya başlıyor ve yola düşülüyor.zaten yolumuz yakın ve biz tatildeyiz,neden acele ediliyor.bu durumda pazar günü öğlen de yemek yiyebiliriz diye düşündüm.
Başkanım hayırlı olsun gözünüz aydın....
canlar yeni duydugum bi haberi sizlerle paylaşmak istedim kılıçtaroglu cumartesi mersinde açılışlar yapacakmış sıkıntı olurmu.?
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Yusuf abi, çğ köfte yiyen var yemeyen var. doayan var doymayan var. Akşam yemek yenecek dorğru ancak gece uzun... Bence saç kavurya olacaksa sacın gelmesi lazım
Hadi bu seferlikte karboğazı olsun...
yok zannetmiyorum, otobandan gideceğiz, otobandan geleceğiz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 78 kullanıcı var. (0 üye ve 78 misafir)