fuat,papazın bahçesine off road araçlar bile zor iniyormuş.
fuat,papazın bahçesine off road araçlar bile zor iniyormuş.
Ben saedece öneride bulunuyorum... başka önerisi olan varsa onuda masaya yatırabiliriz
Bak bir önerim daha var, bir önceki karboğaz kampından sonra çamardı yoluna gitmiştik ve orda yemek yemiştik, orasıda güzeldi. Hani senin FJR1300 lastiği patladığı yer
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
Buyrun Linki
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/108154-adana-mt-karbogazi-kampindaydi.html
Bora başkanım,
cumartesi iftar yemeğine emmoğlu Güven Hüdürefe de katılıyor listeye ekleyelim.
Ayrıca bayram da kamp nere derseniz ben varım.
Herkese teşekkür ediyorum, keyifli ve kazasız belasız sürüşler diliyorum. Bora bşkan resimler için ayrıca teşekkürler.Cmt. günü Allah'tan bir manimiz olmaz ise ben de varım. İyi geceler.
günaydın dostlar.
SON HATIRLATMA
cumartesi iftar yemeği için:
SAAT:17.30 MOLA'DA BULUŞMA
SAAT:18.00 KESİN TEKER DÖNECEK.BİLGİLERİNİZE.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese günaydın hayırlı sabahlar.hayret bora başkanım,ın sesi çıkmadı daha bugün şekerlemeyi fazla kaçırdı herha lde maşallah ben yazana kadar başkan çıktı piyasaya.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Hayırlı sabahlar millet,
Cumanız mubarek olsun.
Başkanım,
yarın akşamki iftar için bu gün burada sayı netleştirme amaçlı son bir liste oluşturacaktık ki,
yarın sabah Gürsel kardeşim restoran ile görüşüp rezervasyon sayısını netleşecekti.
Listeyi bir güncellemende fayda var.
Hayırlı Cumalar
cumartesi ev taşıyacağım ama 2-3 gibi işim biter diye düşünüyorum bi mani olmazsa iftara yetişirim.
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
Günaydın arkadaşlar... Hayırlı Cumalar...
Murat YOĞURTÇU sana sesleniyorum ; İkimizinde Motorlar VFR, renkleri nerdeyse aynı, adımız aynı...
Nası ayıracak bizi birbirimizden bu millet yaaa...
Bu arada koysana cillop gibi fotosunu VFR'nin profiline... Sakın daha çekmedim deme!!! ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
Burak hocam fotoğrafta 16 yaşında görünüyorsun...
Fotoğraf mı eski? Yoksa gençlik iksirin Suzuki mi?
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Herkese hayırlı günler ve hayırlı cumalar olsun...
Gençler günaydın çamlıyayla dan selamlar maşallahı var forum un dün abilerim papazın bahçesi demişsiniz bence kamp için on numara nerden geldiklerini bilmiyorum ama bir capır gurubuyla karşılaştım gayet rahat geldiler 600f hayabusa ile gelenler bile mevcut papazın bahçesi kamp için düşünür iseniz son durum için ve akşam kamp yapılıp yapılmayacağını nelerden faydalanılmayaçağını hangi aktivitelerin olup olmadığnı siz değerli büyüklerim ve küçüklerim adına araştıra bilirim saygılar. Herkese hayırlı cumalar
---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:40 ----------
Sanada emre can
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)