günaydın,hepinize iyi hafta sonları olsun dostlar.evet yav,tüh,haklısın recep albayım,derhal ekliyorum.
GÜNCEL DUYURU
evet arkadaşlar,dün akşamki toplantıda sabah ta yazdığım gibi,iftar yemeği için bir yerlere gidip gelmek ve bayramın son iki günü kamp yapmak kararlaştırıldı.iftar yemeği için hafta arası olursa,arkadaşların iş çıkış saatlerinin uymaması sıkıntısı da doğdu.bu yüzden hafta sonuna kaldı.27 temmuz 2013 c.tesi günü iftar kararlaştırıldı.MERSİN-ELVANLI-PINARBAŞI alabalık tesisleri'ne gidilmeye karar verildi.gürsel arkadaşımız bu haftadan gidip yeri ayarlayacak.her iki listeyi de oluşturuyorum,katılmak isteyen arkadaşlarımız lütfen kendilerini eklesinler yada bana veya koluman muzaffere bilgi versinler.aklımdaki arkadaşları yazıyorum.şimdi listeler:
İFTAR YEMEĞİ LİSTESİ
1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-ninja muzaffer ve yüksel,
4-banat yusuf,
5-gökmen,
6-fatih abi,
7-murat,
8-gürsel ve mehmet,
9-ahmet bey,
10-ybr yusuf ve ibrahim,
11-taha,
12-muvaffak (belki),
13-bahadır(belki),
14-recep albayım,
15-fuat(belki),
16-
17-
BAYRAM KAMPI LİSTESİ
1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-gökmen,
4-fatih abi,
5-gürsel ve mehmet,
6-ahmet bey,
7-ybr yusuf ve ibrahim,
8-taha,
9-muvaffak,
10-recep albayım,
11-fuat(belki),
12-
13-
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Elma armu topluyorum. Bir kısmı olmuş.
Armutun iyilerinden Gürselime ayırdım
merhaba sevgili arkadaşlar.
haftaya iftar yemeği için hem pınarbaşı alabalık tesisi ile, hemde palet deniz ürünleri ile, görüşmemi yaptım. burada iki seçeneğide sizlere sunuyorum.
birinci seçenek, pınarbaşı alabalık tesisleri ile görüştüğümde artık eskisi gibi balıkları bazı olaylardan dolayı tartıp vermiyorlarmış, bunu porsiyona çevirmişler.
porsiyonda balığın gramını sordum 250, ile 300, gram ve fiyatında 12.00 tl. olduğunu öğrendim.
ama sıkı bir pazarlığa oturup şöyle anlaştım.
1 = önden çorba verilecek.
2 = balıklar kişi başı 2 tane olacak. ( agırlıkları yine 250, ile 300, gr.arası anlaşma öyle )
3 = yanında iki çeşit salata olacak ( roka salatası ve normal salata )
4 = içecek olarak masalara ikibucuk lt. kola konacak.
5 = çay verilecek.
6 = tüm bu menüler için kişi başı 15.00 tl.ye anlaştım.
ikinci seçenek ise, bizim sitenin yan tarafında ve denize sıfır deniz manzaralı palet deniz ürünleri resturanlada görüşme yaptım.
burada,da deniz balığı çıbra veya levrek olmak üzere konuştum. bundaki seçeneklerde şöyle.
1 = önden çorba verilecek ( bu istenilir ise balık çorbası veya mercimek çorbası olabilirmiş.)
2 = balıklar kişi başı birtane ve agırlıkları 450, gr. ile 500, gr. arası olacak.
3 = salata verilecek.
4 = meşrubat içecek verilcek.
5 = tatlı ve meyve verilecek.
6 = çay veya kahve ikram edilecek.
tüm bu menüler için kişi başı 20.00 tl. ye anlaştım.
ve yemekten sonra yine yan tarafta liparis park sitesinin içinde güzel bir çay bahçesi var oraylada konuştum,
çay veya başka içecek olmak üzere orada içebiliriz. fiyatlarda adana fiyatları ile aşa yukarı aynı.
arkadaşlar bu her iki taraftan birini seçebiliriz.
Büyüksün Gürselim,
Ben çoğunluğa uyarım.
Neresi daha serin ve servis hızlı olacaksa
Onu tercih etmek akıllıca
harikasın kardeşim bence 2,seçenek daha güzel neyse çarşamba günü toplantıda bu konuyu masaya yatıralım.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
[QUOTE=Yusuf Ziya;3097457]Büyüksün Gürselim,
Ben çoğunluğa uyarım.
Neresi daha serin ve servis hızlı olacaksa
Onu tercih etmek akıllıca[/QUOTE
sağolasın yusuf abi, ve fatih abi.
yusuf abi, çarşamba toplantısında arkadaşlarında neresi olsun hususunda görüşlerini alarak kararımızı veririz diye düşünüyorum.
bana kalırsa serinlik yönünden, servis hızlılığı yönünden, menünün diğer tarafa nazaran daha iyi oluşundan, vede deniz balığı yiyeceğimizden dolayı palet resturantın uygun oldugunu düşünüyorum.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Sağolasın Gürselim Paşam... Aynı zamanda haklısın...
Hem Deniz balığı hem de Deniz Manzarası olmasından mütevellit ben ce de 2. seçenek daha mantıklı...
Hayırlı akşamlar. Hayırlı iftarlar şimdiden. Herkes afiyettedir inşallah
Gürsel'im bir sürü zahmete girmişsin, teşekkür ederiz ben şahsen serin olan yeri tercih ederim birde anlamadığım şu konu var, hep önden çorba veriyorlar arkadan ne veriyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Yusuf abi biliyorsun armudu ayılar yer armudun irisini kabadayılar yer, sana zahmet ben irisinden rica edecem
günaydın, ve iyi pazarlar sevgili doslar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
[QUOTE=muzaffer1968;3097613]Gürsel'im bir sürü zahmete girmişsin, teşekkür ederiz ben şahsen serin olan yeri tercih ederim birde anlamadığım şu konu var, hep önden çorba veriyorlar arkadan ne veriyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Yusuf abi biliyorsun armudu ayılar yer armudun irisini kabadayılar yer, sana zahmet ben irisinden rica edecem [/QUOTE
abi ne zahmeti, siz doslara feda olsun.
abi önden çorba en son arkadan hesabı öptürecekler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
[QUOTE=muzaffer1968;3097613]Gürsel'im bir sürü zahmete girmişsin, teşekkür ederiz ben şahsen serin olan yeri tercih ederim birde anlamadığım şu konu var, hep önden çorba veriyorlar arkadan ne veriyorlar
Yusuf abi biliyorsun armudu ayılar yer armudun irisini kabadayılar yer, sana zahmet ben irisinden rica edecem [/QUOTE
abi ne zahmeti, siz doslara feda olsun.
abi önden çorba en son arkadan hesabı öptürecekler.
Günaydın iyi pazarlar bir çoğunuzla zaten site dışından tanışıyoruz artık sanal olarak ta tanışalım dedim ben Ceyhan dan Ahmet Burak Özsoy arkadaşların tabiriyle Burak Hoca önce ki ve hala kullandığım Motorum CBF 150 yeni aldığım motorum ise dl 650 artık gezileri kampları geriden takip etmek yookkkk )))))) bu arada motoru almamda bana büyük desteği Ninja muzaffere çok teşekkür ederim bilahare dün dükkanlarına da bizzat teşekkür edeyim diye gittim ama kapalıydı bu arada Gürsel arkadaşımın da dükkânına gittim oda kapatmıştı başkada bi yere gitmedim.....)))doğruca eve döndüm. İftar yemeğine beni de dahil ederseniz sevinirim bir ihtimal özdende katılabileceğini söyledi
burak hocam, yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela vermesin. güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
sağolasın dün dükkana gelmişsin ama bize ulaşmamışsın. malum yaz dolayısından cuma akşamından yazla kaçıroruz.
o yüzden cumartesi günleri geçici olarak açmıyoruz.
iftar yemeğine katılmanıza sevindim. yine bir arada gırgır şamata olur.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
tum mt ye selamlar hayırlı ramazanlar.
ıfrar programına katılmayı dusunuyorum 2 nolu secenek daha uygun gıbı geldı
bırde su kamp program nerde yapılacak o kararlastırıldımı ? gelenkesel oldu sonucta katılmak lazım)
ii istirahatler.pazarınız guzel gecsın)
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
günaydın ADANA MT.hepinize iyi bir hafta olsun.
burak hocam,yeni motorun hayırlı olsun,güle güle kullan.sen zaten gezilerde geride kalmıyordun ki.sizleri ve ümit'i listeye ekliyorum.ümit,kamp yeri konusunda birkaç alternatif var.-karboğazı,-çiftehan karşısı(alihocalı) ve -kadirli (başkonuş yaylası).çarşamba toplantıda kararlaştırılacak bakalım.
GÜNCEL DUYURU
iftar yemeği için bir yerlere gidip gelmek ve bayramın son iki günü kamp yapmak kararlaştırıldı.iftar yemeği için hafta arası olursa,arkadaşların iş çıkış saatlerinin uymaması sıkıntısı da doğdu.bu yüzden hafta sonuna kaldı.27 temmuz 2013 c.tesi günü iftar kararlaştırıldı.her iki listeyi de oluşturuyorum,katılmak isteyen arkadaşlarımız lütfen kendilerini eklesinler yada bana veya koluman muzaffere bilgi versinler.aklımdaki arkadaşları yazıyorum.şimdi listeler:
İFTAR YEMEĞİ LİSTESİ
1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-ninja muzaffer ve yüksel,
4-banat yusuf,
5-gökmen,
6-fatih abi,
7-murat,
8-gürsel ve mehmet,
9-ahmet bey,
10-ybr yusuf ve ibrahim,
11-taha,
12-muvaffak (belki),
13-bahadır(belki),
14-recep albayım,
15-fuat(belki),
16-burak hoca ve özden,
17-ümit,
18-
BAYRAM KAMPI LİSTESİ
1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-gökmen,
4-fatih abi,
5-gürsel ve mehmet,
6-ahmet bey,
7-ybr yusuf ve ibrahim,
8-taha,
9-muvaffak,
10-recep albayım,
11-fuat(belki),
12-burak hoca,
13-ümit,
14-
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın arkadaşlar.
hayırlı haftalar hayırlı kazançlar.
Günaydın hayırlı haftalar herkese...
Günaydın millet
Burak hocam yeni motorun hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin, artık kuyruk doğrultmayı bilhare yaparız Bu arada siteye hoşgeldin
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)