işin ilginci birazdan uçağa biniyorum, akşam ayyaş seferi ile Adana'ya dönüyorum fakat yarın akşam tekrar İstanbul'a gidiyorum.
gidip geliyoruz işte
işin ilginci birazdan uçağa biniyorum, akşam ayyaş seferi ile Adana'ya dönüyorum fakat yarın akşam tekrar İstanbul'a gidiyorum.
gidip geliyoruz işte
Günaydın Herkese...
Akşamki toplantı çok güzeldi...
Ancak yatıracak yer bulamadım. Baktım herkes bişeyler yatırmış masaya, bana yer yok...
Nese biz de Yusuf abimle birlikte yan tarafta küçük bi masa vardı ona yatırdık...
"Babaaaaa!!!... Nargileyi kurmuşlar masaya da yatırmışlar... Yatırmasalar iyiydi. Bizde yatırırdık"...
Oğuzum maşallah yorulmuyon da haaa. Ne zaman görsem zımba gibisin...
@Yusuf Abi ,
Nerede o eski hostesler be
valla bir gün, açıp kapıyı atlayacağım aşağıya,
@Murat Abi ,
dipcik gibiyimdir, bir gün yatırırız masaya
@Muzaffer abi,
otelde tek kalmaya bünye alışık değil, gidip gelmeye alıştık
Tüm dostlara merhaba,
bilseydim daha önce katılırdım çarşamba toplantılarınıza.
Gayet güzel, matrak, seviyeli her yönden kaliteli insanların olduğu böyle bir gurupla tanışmaktan ayrıca çok memnun oldum.
Sadece takıldığım kime başkanım diyeceğim.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
ahmet kardeşim tekrardan hoşgeldin hayırlı olsun motorun tekerin düz bassın.darısı herkesin gönlündekine kavuşması.
evet arkadaşlar bayramın 3 ve 4 cü günü yapmayı düşündügümüz kamp için alihocalı,ile görüştüm.motorların yukarıda olması sıkıntı degil her türlü güvenceyi veriyor arkadaş.yalnız fiat konusunda kişi sayısı istiyor onun için bir liste oluşturup gidecek arkadaşların listesini yapmamız lazım ilk önce.ben adama hak verdim çünki zaten cumartesi-pazar adamın yogun günleri artı bayram oluşu adam cevap veremiyor onun için biz kaç kişi olursak adama ona göre çökebilirim.saygılar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Merhaba dostlar,
Ahmet abi hosgeldin ve de tekrar hayirli ugurlu olsun,kazasiz-belasiz surusler diliyorumSeni yollarda aramizda ve dahi kamplarda gormek isteriz...
Ben de yaklasik 1 senedir bu grubun icindeyim,su baskanlik sistemini bi turlu cozemedim gitti....Gonlunden hangisi geciyorsa ona konabilir....pardonnn one baskan diyebilirsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
Hocam sana Metallica'dan ''Wherever I may Room'' sarkisini gonderiyorum...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ahmet kardeşim tekrar hoş geldiniz.biz de sizinle tanışmaktan mutlu olduk.
beyler,fatih abinin dediğine göre;adam biraz sanki nazlanmış gibi ben onu anlıyorum.motorların yukarıda kalmasına ise,''buraya dağcılar geliyor,arabalarını/motorlarını 2 gün bırakıyorlar birşey olmaz'' diyormuş.bana kalırsa,eğer orada kamp yapacaksak,en iyisi çadır yeri parasını verip kurtulmak.fakat şöyle bir durumda var,biz c.tesi çadır kuracağız-pazar toplayacağız,adam bu seferde 2 günlük yer parası talep etmesin? onu konuşmak lazım.FİKİR VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
DUYURU
evet arkadaşlar,dün akşamki toplantıda sabah ta yazdığım gibi,iftar yemeği için bir yerlere gidip gelmek ve bayramın son iki günü kamp yapmak kararlaştırıldı.iftar yemeği için hafta arası olursa,arkadaşların iş çıkış saatlerinin uymaması sıkıntısı da doğdu.bu yüzden hafta sonuna kaldı.27 temmuz 2013 c.tesi günü iftar kararlaştırıldı.MERSİN-ELVANLI-PINARBAŞI alabalık tesisleri'ne gidilmeye karar verildi.gürsel arkadaşımız bu haftadan gidip yeri ayarlayacak.her iki listeyi de oluşturuyorum,katılmak isteyen arkadaşlarımız lütfen kendilerini eklesinler yada bana veya koluman muzaffere bilgi versinler.aklımdaki arkadaşları yazıyorum.şimdi listeler:
İFTAR YEMEĞİ LİSTESİ
1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-ninja muzaffer ve yüksel,
4-banat yusuf,
5-gökmen,
6-fatih abi,
7-murat,
8-gürsel ve mehmet,
9-ahmet bey,
10-ybr yusuf ve ibrahim,
11-taha,
12-muvaffak (belki),
13-bahadır(belki),
14-oğuz(belki),
15-fuat(belki),
16-
17-
BAYRAM KAMPI LİSTESİ
1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-gökmen,
4-fatih abi,
5-gürsel ve mehmet,
6-ahmet bey,
7-ybr yusuf ve ibrahim,
8-taha,
9-muvaffak,
10-oğuz(belki),
11-fuat(belki),
12-
13-
Teşekkür ederim,
Allah cemil cümlemize kaza bela göstermesin.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
İlan edilen etkinliklere o tarihlerde Adana'da olmayacağınız için katılamayacağız.
bu arada Adana'ya gelmiş bulunmaktayım
günaydın dostlar.
Günaydın,
valla sizin gözünüz dönmüş, yakalayıp da n'apıcan
Merhaba dostlar,
Hayırlı Cumalar olsun.
---------- Post added at 09:19 ---------- Previous post was at 09:17 ----------
Bu gün geri gideceğin için,
Hoşgeldin ve güle güle diyorum.
Şimdiden iyi tatiller.
---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:19 ----------
Başkanım,
İftarda kesin varım.
Bayram kampı için kesin konuşamıyorum.
Ama çok istiyorum. Murat hocamın dediği gibi çok isteyince oluyormuş.
---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:21 ----------
Fatih abi,
Kolumanında dediği gibi adamı çok sıkmanın anlamı yok.
Para kazanmayacaksa bizlerede hoş görülü ve sıcak bakmasını beklememek lazım.
Motorların konacağı yer güvenli, 1 gecelik konaklama için 1 günlük çadır kirasıalacak,
ve kişi sayısı belli bir rakamı geçince kahvaltıda ek iskonto yapacak, akşam yemeğini
kendi imkanlarımızla hazırlamamıza müsaade edecekse çokta zorlamanın anlamı yok.
diye düşünüyorum.
---------- Post added at 09:31 ---------- Previous post was at 09:25 ----------
Ahmet bey,
Hoş geldin. Yeniden hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin.
Bizlerde seni aramızda görmekten memnun olduk.
Bizleri bu kadar güzel görmen senin gözlerinin güzel bakmayı bilmesinden kaynaklanıyor.
Ayrıca gurubun yatılı bir kamp gecesini görmeden kalite ve seviyesi hakkında kesin yorum
yapmamanı tavsiye ediyorum.
Başkanlık konusuna gelince kolumanın dediği gibi; bir sitemizin başkanı, birde gönüllerimizin başkanı var.
---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:31 ----------
Yakalanınca korkma,
sadece ebeliyorlar
sobe diyorlar.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)