Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
selam arkadaslar
geçen yıl ceyhanda aksam ifdar açdık bu yılda yaparmıyız veya, daha bildiginiz yer varmı.
hepberaber gidelim bir aksam motorada binmiş oluruz
Bana hepsi uyar abi... Ama havası soğuk insanı sıcak yolu uzak memleketleri tercih ederim...
Ben geçen yıl yoktum... Ama güzel fikir. Bu fikri de kamp işi gibi yarın masaya yatırabiliriz.
Gerçi Yusuf abi kızıyor;"Birader ne bulursan yatırıyon " diye
Başka yolumuz yok Yusuf abi. Bunlar relativ göreceli kavramlar...
Masaya yatırıp enine boyuna derinliğine incelemeli, irdelemeli bir karar verip ORGANİZE şekilde uygulamaya koymalı...
Başka çaresi yok...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Birader,
Ramazanda kamp nasıl olacak
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:51 ----------
Bir akşam iftar programı yapabiliriz.
Mümkünse Ayın 26-27-28 akşamlarından biri olması.
---------- Post added at 12:57 ---------- Previous post was at 12:54 ----------
Fuat,
Ceyhan' da iftar yaptığımız yer geyet güzel yiyeceklerde lezzetli idi.
Ancak iftardan sonra çay içecek serin bir yer bulmakta zorlandık.
Ama daha önceki sene Ceyhan Suat kardeşimizin bildiği yada bir akrabasının
çalıştırdığı Yumurtalık' ta bir yerde iftar edilmişti. Ben katılmamıştım,
ama giden arkadaşlar çok keyifli bir akşam geçirdiklerinden bahsetmişti..
Hemde deniz kenarı idi. Şayet Cuma yada cumartesi akşamına denk
getirebilirsek ertesi gün mesai yok diye biraz uzun solukluda oturulabilir.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
yusufum,geçen yıl ben katılamadım ama önceki yıl dediğin yer suat'ın abisinin deniz kenarındaki yeriydi.ancak şuan oraların tamamı yıkılmış vaziyette.yani sanırım sadece ceyhan içinde bir yer olabilir.bir çarşamba toplantısına denk getirilebilir.
Ceyhan iftarda iyide
iftardan sonra esen bir yer bulmak lazım.
Yoksa terden bitiyoruz.
---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:09 ----------
Bak birader,
Şunu düşün birde;
Sen led lamba ve aküyü ayarla,
ben semaver ve çayı ayarlarım.
Sucuk işini Gürsel halleder.
Izgara işini Murat hoca
Ekmekte bol çantalı olanlar paylaşır.
Tekir tarafında kendimiz pişirip bir iftar ederiz.
Ama Cumartesi olmalı ki buradan çıkışımız aklı başında bir saatte olsun.
Benimkisi bir öneri,
yarın toplantıda herkes fikrini ifade eder.
yav kardeşim İLLAKİ BENMİ organize edim yazık size beeeeeeee fare oldu olalı bir kedi tutamıyorsunuz...: daha önce yaptığımız gibi iftar saatine yakın tekire gidilecek orda isteyen sucuk isteyen pirzola hııı aklıma gelmişken yemek lokantasıda varmış buz gibi yemeğini ye sonra ister dondurma veya tatlını ye ister çayını iç sonram arkasına bide tekir caddesinde bi GAZ yürüyüşü(sesiz ve derinden olma şartı) yap sonram de hadi evlerebundan sonrası banat yusuf ve koluman muzoda belirleyin tarihi gidelim okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bence harika olur
Cumartesi günü saat 17:00 gibi çıkılırsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Adaşım senin organizasyonlarına hastayım, ama hazır yemeyelim kendimiz pişirip kendimiz yiyelim. Üstelik sen gayet güzel sucuk pişiriyorsun bu görevide sana çakalım (peşin söyleyim Sucuk parasını yinede verecen )
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Abicim,
ateş derken, kömür götüreceğiz.
altına 3-5 kozalak hemen yanar.
Yerleşecek bir şey yok. taburesi olan getirir,
olamayan yere oturur.
ama diyorum ya benimkisi bir öneri.
farklı fikir ve öneri dinler hangisi kabul görür ise uygularız.
---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:04 ----------
Sevgili kardeşim,
iyi hoş, güzel söylüyorsun.
Geçen sene adam başı 25 TL. para ödendi.
Sucuğun kilosu 20 TL. idi.
Ama diyorum ya.
Çoğunluk ne derse uyarım.
---------- Post added at 17:08 ---------- Previous post was at 17:06 ----------
Birader,
Saat 5 bile erken.
çalışan arkadaşlar varsa daha geç bile çıksak olur.
1 saat yol, yarım saat hazırlık.
yarım saat son hazırlık
toplam 2 saat yani
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın dostlarım.
Günaydın Gençler ve kendini Genç hissedenler
Başkanım sıcaklar ne zaman geçecekmiş
hayırlı sabahlar,hayırlı günler tüm dostlara.başkan çalışmasanda erkencisin bu günlerin tadını çıkart.yat sabah keyfi yap.yine başlarsan çalışmaya bu günleri ararsın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
SEVGİLİ arkadaşlarım,dostlarım......bugüne kadar sizlerden en ufak bir ricada bulunmadım. fakat son zamanda aramızdan ismini bile yazmak istemediğim... fakat hepinizizn tanıdığı bu zat bana çok kötü saygısızlık yaptığı için artık defterimden silmiş bulunmaktayım...nacizane bu yüzden sizlerde bu saygısızlığı göz önünde bulundurarak artık gurubumuzdan kesinlikle ihracının yapılması ve birdaha bizim ortamımızda bulunulmamasını rica ediyorum........aksi taktirde TERCİH YAPMANIZ KEREKİYOR..YAN, YA OOOOOOOO.YADA BENNNNNN....İSMi==== YAZIYORUMMM.............burak cingiz..beni desteklediğiniz ve beni tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim..saygılarımla
]
[/COLOR]Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı *Mesajı göster
SEVGİLİ arkadaşlarım,dostlarım......bugüne kadar sizlerden en ufak bir ricada bulunmadım. fakat son zamanda aramızdan ismini bile yazmak istemediğim... fakat hepinizizn tanıdığı bu zat bana çok kötü saygısızlık yaptığı için artık defterimden silmiş bulunmaktayım...nacizane bu yüzden sizlerde bu saygısızlığı göz önünde bulundurarak artık gurubumuzdan kesinlikle ihracının yapılması ve birdaha bizim ortamımızda bulunulmamasını rica ediyorum........aksi taktirde TERCİH YAPMANIZ KEREKİYOR..YAN, YA OOOOOOOO.YADA BENNNNNN....İSMi==== YAZIYORUMMM.............burak cingiz..beni desteklediğiniz ve beni tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim..saygılarımla
akşama bu konuyu enine boyuna masaya yatıralım aramızda saygısızlık yapacak kimse oldugunu sanmıyorum.tabiiiiii sende gelirsen toplantıya muzocum.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)