Ramazan dolayısıyla toplantılara katılamıyorum tatlılarımi ayırın bayramdan sonra kaldığımız yerden davam kismetse
Fatih abim IX35 aldim onun tatlisini yiyelim iftardan sonra iyi gider
İyi akşamlar Adana mt İyi toplantılar diliyorum. Recep albayım hayırlı uğurlu olsun bu arada
Süper toplantı. Süper muhabbet. eee tabiii niye?
Çünkü Süper adamlar...
Recep abi tatlı için teşekkürler. Hayırlı uğurlu olsun. Ağız tadıyla binin inşallah...
evet dostlar günaydın.
dün akşam recep albayın arabasının tatlısını da yedik,tekrar hayırlı olsun.
hayırlı sabahlar hayırlı günler tüm dostlara.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın arkadaşlar...
Bora başkanım, eskişehir festivali için kesin tarih belli oldumu acaba kendimi ona göre ayarlayacğımda
Merhaba arkadaşlar,
İftar sonrası keyifli bir toplantı oldu.
tatlı için Recep kardeşime tekrar teşekkürler.
Kazasız belasız iyi günerde kullanmanızı diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese iyi günler,
Dün akşamki toplantı her zamanki gibi çok keyifliydi... yüreğinize sağlık...
Recep albayım tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah... kesene bereket...
Bora başkanım şapka ve rozet için çok teşekkürler... Beni çok sevindirdin... özellikle o şapka bana oldu ya, daha ne isterim Allah'tan.
arkadaşımızın babasına Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum... Toprağı bol olsun...
Hakan kardeşimize başsağlığı ve sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
güle güle kullan bahadırcığım.
Afiyet olsun dostlarim, daha iyileri sizlerin olsun ins.
Hakan kardesimize de bassagligi dilerim Allah sabir versin
Eskişehir etkinliği için bilgi geldi, ama bir değişiklik olmuş, belediye etkinliği yapmıyormuş. Bu sene 30.31.AGUSTOS 1 EYLÜL ARASINDA Eskişehir'deki motorsiklet klüpleri festivali Seyitgazi ilçesinde düzenliyor, acaba gidilirmi gitmek isteyen arkadaşlarla bir iştişare yapmak isterim, en kısa zamanda ona göre karar vereceğim
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-festivali-ve-senlikleri/112005-2013-motosiklet-festival-takvimi-motorsiklet-festivalleri-4.html
Bu yıl 30 Ağustos Cuma gününe gelmektedir, o nedenle hafta sonu ile birleştiğinde aslında güzel bir yerde keyifli kampda yapılabilir diye düşünüyorum...
Herkese Selamlar,
Albayım hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle,
Bugün Adana'ya geldim ama yarında İstanbul'a gidiyorum.
en kısa sürede görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)