Günaydın dostlar iyi haftalar bol ve hayırlı kazançlar. Yoldan gelenlerede tekrardan hoş geldiniz
Günaydın dostlar iyi haftalar bol ve hayırlı kazançlar. Yoldan gelenlerede tekrardan hoş geldiniz
Herkese günaydın,
bizlerde sağ salim döndük,
güzel festivalin ve hafta sonunun ardından herkese iyi haftalar dilerim.
günaydın dostlar.tahmin ediyorum hepimiz sağ salim döndük.çok güzel bir festivaldi.hepinize iyi haftalar.(tatilden sonra nasıl iyi olacaksa )
herkese günaydın, manavgatçılar hoşgeldiniz.
günaydın dostlar sag salim dönmenize sevindim yediginiz ictiginiz sizin olsun gördügünüz güzellerden bahsedin bakalım fotolara bakım kendimizi avutacagız artık
selam arkadaslar
iş birikmiş anlatamam birde yorgunluk
Merhaba arkadaşlar,
Şükür sorunsuz döndük
Umarım hepimiz için keyifli bir festival olmuştur.
İşler yığıldı
Bilgisayar çöktü
Eh tatilin acısı çıkacak anlaşılan
Hepinize hayırlı haftalar
Merhaba dostlarım, şu pazartesi bi geçeydi hayırlıısyla
Merhaba arkadaslar,Hayrli isler...iyi haftalar...
Keyifli,eglenceli,heyecanli ve de en onemlisi butun bunlari paylasacak dostlarla bir arada oldugumuz bir fastivaldi...
Zorlu ve yorucu bir donus yolculugunun ardindan kazasiz belasiz ulasmamiz tek tesellimiz... Bunun uzerine p.tesi sendromu ve biriken isler...:Ama bunlarin hicbiri aldigimiz keyfin ve yaptigimiz o virajlarin heyecanini sondurecek kadar onemli diil...
Herkese merhabalar arkadaşlar.
Bizde Allah’ın izniyle sağ salim döndük çok şükür.
Muzaffer abimin dedigi gibi molada benzin aktıgını fark ettim ve karbüratör ve şamandıra ile ilgili giderilmesi gereken bir takım sorunları gidermek durumunda kaldım.
Emegi geçen herkese çok çok teşekkürler. Ayrıca erkenden manavgata giderek kamp alanımızı çeviren Fatih abimizide tekrardan teşekkürler…
Daha nice birlikteliklerimize inşallah…
hoşgeldiniz abilerim ablalarım.. tekerinize sağlık... eminim süper keyifli bir festivaldi. bu ekipten başka türlüsü beklenemez...
bahadır,sana festivalden,şapka,boyun anahtarlığı ve rozet getirdim.
festivalciler hala kendine gelememiş anlaşılan,
Görünüşe göre öyle gerçi birde tatil sonrası işlerinin yoğunluğu var beklemedeyiz bakalım
bitkin düştüm ben yahu.bu çarşamba değilde gelecek çarşambaya görüşürüz inşallah
günaydın dostlar.daha yorgunluğu üzerimden atamadım.
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)