yola çıkan çıkmak üzere olan herkesin yolu açık olsun,kazasız belasız bol eylenceli bi festival dileğiyle, ben arkanızdan su dökecem artık bu sene, seneyede kısmet diyelim. Anladığım kadarıyla bu çarşamba toplantı yok galiba???
yola çıkan çıkmak üzere olan herkesin yolu açık olsun,kazasız belasız bol eylenceli bi festival dileğiyle, ben arkanızdan su dökecem artık bu sene, seneyede kısmet diyelim. Anladığım kadarıyla bu çarşamba toplantı yok galiba???
çarşamba günü toplantı manavgatta
Tünaydın dostlar iyi bir hafta olsun herkese. Yola çıkacakların motoruna Allah zeval vermesin , tekerine daş değdirmesin ve güzel bir festival geçirsin. Burda kalacaklarada Allah sabır versin ben dahil
herkese iyi günler... iyi haftalar... yola çıkacak arkadaşlara iyi yolculuklar... sağ sağlim gidip geliniz inşallah...
Giden arkadaşların birisi de bana manavgat hatırası olarak bir adet baf getirebilirse hediye anlamında çok sevinirim...
Herkese selam ..kimler yola cıktı ya da ulaşan kim var orada bilen varmı ??
yarın sabah ben çıkıyorum bizim guruptan başka çıkan yok sanırım.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Yolunuz açık gazanız mübarek olsun
Günaydın arkadaşlar... Görüyorumki yolcu yolunda gidecek olanlar telaşlı Hedefe varanlar mutlu
Gidenlere ve gidecek olanlara, Yolunuz ve Farınız açık olsun
Merhaba dostlar,
Anca siteye girebildim.
Akşama fatih abiden son durumu alabileceğiz sanırım.
---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 12:14 ----------
Arkadaşlar,
1 saat önce NİNJAA Muzaffer ile görüştüm.
Manavgat' a ulaşmış.
Üst yoldan yani Konya üzeri gitti.
Yolda 3 radar harici sıkıntı yok.
Ancak Akseki sonrası MANAVGAT 35 KM. tabela sonrası
asfaltta erime ve viraj içlerinde küçük kasisler (Ondülün) oluşmuş dedi.
viraj sever arkadaşların dikkatine.
---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
Arkadaşlar,
Üst yol yani Konya üzeri radar yer bilgisi;
Güncel,
Adana-Ereğli otoyol çıkışı...1
Ereğli merkez çıkışı...........2
Konya merkez çıkışı 15 - 30 Km. arası .....3
Selam motosiklete gönül vermiş dostlar. Festivala giden herkese iyi eğlenceler ve sağ sağlim dönmeniz dileği ile. Yarından itibaren iş başı artık
dostlarım bildiğiniz gibi hafta sonu marmaris'e gittim ve dün gece yarısı geldim.ALLAH kısmet ederse,yarın sabah da,manavgat'a gürsellerle beraber yola çıkacağız.gidecek arkadaşlarıma hayırlı,kazasız,dikkatli,radarsız bir yolculuk ve bol neşeli bir festival diliyorum.
az önce fatih abi ile görüştüm.herkes bir yerleri çevirmiş-ayırmış.fatih abi de benim verdiğim kırmızı/beyaz bantla bize(muhtemelen son yeri)ayırmış.kendisine,grubumuz adına teşekkür ediyorum.hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Eeeee bu gün de yola çıkanlar var.
Hepsine kazasız belasız yolculuklar diliyorum.
Kısmetse festivalde görüşürüz.
Günaydın millet
Sabah işe giderken Mola Tesislerinde 10-15 kadar Copper motosiklet gördüm herhalde onlarda festivale gidiyor, hadi hayırlısı
herkese günaydın,
yola çıkan herkese, mutlu sürüşler dilerim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)