iyiyim abi teşekkür ederim sen nasılsın
Şükür ya işte bi iş başvurusunda bulunmuştum birr firmaya ikinci görüşme için çağırdılar heycan dorukta 45 ülkeye ihracat yapıyorlarmış depo ve sevkiyata bakıcaz ama ihracat için liman işlerini falan tekrardan okuyorum (gerçi acenta bu işleri yapıyor ama) asıl meslek kaptanlık ama 6 yıldır denizcilikten uzak olunca ders çalışıyorum yarınki görüşmede bi aksaklık olmasın diye
Allah nasip ederde bu iş olursa temmuzda kısmetse gt 250r altımızda olur
inşallah abi al şu gt 250r 'ı bakalım nasıl birşeymiş bir kere görebildik nasıl gittiğini göremedik merak ediyorum ben gidişini
hoşbulduk arkadaşlar çok sağolun...
Günaydın Adana mt bugün tükanı ben açayım dedim
günaydın millet.
günaydın hayırlı sabahlar güzel bi çarşamba toplantısını geride bıraktık.inşallah haftaya çarşamba toplantısını manavgatta yapacaz.kendinize iyi bakın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Gunaydin arkadaslar,hayirli isler
Motorsiklet alanlara,alacak olanlara,almak isteyip de alamayanlara,festival beklentisiyle hayaller kuranlara,bu hayali gerceklestirmek icin mucadele edenlere,hayalini yasayanlara,aslolan yolda olmaktir diyenlere,hayatinda motosiklet icin kucuk de olsa bir yer acanlara,motosikletin bir kultur ve yasam bicimi oldugunu dusunenlere,nereye bakarsan oraya gidersin diyenlere,bedeninden cok ruhunu tasimayi tercih edenlere ve de bunlarin paylasarak cogalacagini bilenlere...tekrardan selam olsun...7 days to go.(kaldi 7 gun...)
Günaydın Arkadaşlar...
Akşam ki toplantı;Süperdi...
DOSTLARIMA;
ALLAH kısmet ederse,haftaya salı-çarşamba-perşembe-cuma günlerinde,manavgat'a hareket edeceğiz.gayet güzel geçeceğine inandığım bir festivale gitmeyi planlıyoruz.neşe ve heyeceanla gidip-sağ salim eğlenmiş/dinlenmiş olarak dönmeyi diliyorum.aman dostlarım;
-acele etmeden,
-sakinliği ve emniyeti elden bırakmadan,
-önümüzü görmeden sollamadan,
-yolda öğle yemeğinde ayran içmeden,
-geziyi/tatili kendimize ve sevdiklerimize zehir etmeden,
-ağız tadıyla gidelim-dönelim.
hepinizin gözlerinden öperim.
Çok heyecanlı gördüm seni [/QUOTE]
Ufak bir aragazi diyelim...
AKLIMA GELDİ:
-düzlüklerde bu mevsimde mutlaka bol radar olur aman dikkat.
-her molada eşya bağlarını kontrol etmeyi unutmayınız.
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)