İyi akşamlar arkadaşlar...
Başkanım hayırlı uğurlu olsun. Ağız tadıylan binin inşallah...
Bu arada Haluk LEVENT...
İyi akşamlar arkadaşlar...
Başkanım hayırlı uğurlu olsun. Ağız tadıylan binin inşallah...
Bu arada Haluk LEVENT...
günaydın millet.kaldı 9 güüüün.
Merhaba arkadaşlar,
Yarın Malatya programım iptal, kısmetse bende toplantıya katılabileceğim.
Bu hafta tatlı kimden? En son kim ne aldı? Hadi söylesin bakayım
Gunaydin Arkadaslar,
Istanbul programi,yogun is temposu derken siteye ancak girebildim...
Baskanim oncelikle hayirli ugurlu olsun yeni arabaniz,kazasiz, belasiz ,keyifli surusler dilerim(nitekim manavgat festivali ile siftah yapacaksiniz sanirim)
Festival programi guzel gorunuyor gercekten,Haluk Levent de iyi bir tercih olmus...
Bunu bir tatli ile kutlariz artik...
slm arkadaşlar bende mardin den,yeniyim saygılR
Herkese günaydınlar arkadaşlar…
Bora başkanım, arabanız hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle binin inşallah…
Arkadaşlar, ispiyonlamak gibi olmasın diye isim vermeyecegim ama dün Bahadır kardeşimizi motosiklet üzerinde kafasında kask olmadan, gözünde güneş gözlügü, sağa sola doğru süzüle süzüle poz vere vere motosiklet sürerken yakaladım..
Buradan hepinize ispiyon ederim, saygılar
Merhaba herkese...
Arkadaşlar Manavgat Programında "Pit Stop Girls","Samba","GoGo Dansçılar" gibi kelimeler geçiyor.
Nedir ne değildir? Tecrübeli olan arkadaşlardan bilgi veren olursa sevinirim.
Malum; İlk defa gideceğim...
Tünaydın millet
Bu çarşmaba yine kalabalık olacağa benziyordu Datlı sırası kimdeydi acaba allah allah... sırada o kadar kişi vardı, bak hatırlayamadım
gökmen ve emreciğim çok teşekkürler.umarım istediğim süreç gerçekleşir de manavgat festivaline kendi aracımla gelebilirim.
muratcığım merak etme sadece seyirlik.
Herkese günaydınlar arkadaşlar…
Kasksız bindiğim tek günde de yakalandım ya... daha ne diyim... şu yaz gününde kask, mont, eldiven, bot, termal içlik giyiyorum... bir gün giymeyince yakalanıyorum...
Bugün Gürsel arkadaşımız da beni yakaladı, ama tam takım kıyafetli olarak... Hep kötü örnekler sergileniyor...
Emre kardeşim, ben de bir gün seni yakalarım... Kasksız değil ama, yanında hatunlarla yakalarım, o zaman ispiyonun kralını yaparım haberin olsun...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
teşekkürler bahadırcığım.
bahadır,emre bekar adam,hatunla yakalarsan birşey olmaz da ama sen nişanlısın.hepimiz kampta olduğunu ispatlamak için,NE ÇEKTİĞİ ni iyi biliriz.
Yorumlarınıza bayıldım.
Ancak konu motor olunca ben her zaman her türlü her daim hazır ve nazırım...
Hadi biran evvel gidip çadır kuralım...
günaydın dostlar.akşama görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)