AMİNNNNNNNNNNN ALLAH EMEKLERİNİZİ VE EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN..
AMİNNNNNNNNNNN ALLAH EMEKLERİNİZİ VE EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN..
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
günaydın arkadaşlar.
hayırlı hafta sonları diliyorum.
sınava giren tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum. allah zihin açıklığı versin.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.NEREDE BU MİLLET YAHOOOOOOOOO.
şükür sınavlar bitti.haydi adananın güzel motorcuları artık gezme zamanı yaz bitecek neredeye.
Fatih abi herkes dişini bileğliyor Manavgat'a...
Hem madden hem manen... Haziran'da tüm hafta sonlarında sınav var nerdeyse...
eski bir adana mt üyesi olarak herkese merhaba. manavgata kimler geliyor merak ediyorum. sizlerin yanında olmak istiyorum.
selam iyi geceler.eski bir üyeye yeni bir üye olarak ben cevap vereyim .hemen hemen adana mt,nin %75 i gidiyor.benim bildigim kadarıyla.bizim yanımızda olmak itiyorsan çarşamba toplantılarına niye gelmiyorsun? bekleriz.pardon sen antalyadamı yaşıyon önca dikkat etmemiştim kusura bakma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
desene temmuz agustosu bekliycez.canlarınız sagolsun koçlarım allah tekerimizi düz bastırsın.aminnnnn.
günaydın dostlar.hepinize iyi bir hafta olsun.
bu hafta sonu da kızımın sınavı var.
vay halukcuğum ADANA'dan selam olsun.özledik seni.evet hemen hemen hepimiz geliyoruz.orada görüşmek üzere.
günaydın Adana'nın Motor sever insanları...
iyi haftalar diliyorum herkese...
Hayırlı haftalar Adana MT...
Başkanımın kızına ve diğer sınava girecek çocuklarımıza yeğenlerimize şimdiden başarılar.
Allah emeklerini boşa çıkartmasın.
amiiin kardeş,sağolasın.
günaydıııın.
Günaydın millet
Hafta sonu için kıpraşan kurt varmı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)