Günaydın millet,herkeslere hayırlı haftalar
Günaydın millet,herkeslere hayırlı haftalar
Günaydın dostlar bol kazançlı güzel bir hafta olması dileği ile
günaydın yeni bir hafta hepimize hayırlı olur inşallah.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Arkadaşlar herkese günaydınlar ve de iyi haftalar olsun...
Dersti, işti, sınavdı, dünyalık işlerdi derken diğer bir dünyalık iş olan siteye girmeyi ihmal etmişiz
Bahsi geçen kamp gezisi düzenlenmiş gidilmiş gelinmiş katılamadık ama Allah izin verirse artık festivalde çıkartırız acısını... ama önemli değil, gönüller bir olsun
Bora başkanım buarada geçmiş bi kaç sayfaları biraz kurcaladığımda gözüme üzücü bir haber ilişti.. Umarım çok ciddi bir durum yoktur, çok çok geçmiş olsun diyorum.
Allah hiç birimize bir daha tekrarlatmasın inşallah...
günaydın arkadaşlar.
hayırlı ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Muzaffer,
Söylemlerinde haklısın. Ancak meydanlara inip eylemcilerin arasında dolaştığında bir çok memur arkadaşımızın da elbise, rozet, itibar, vatan ve millet sevgisine sahip olup, ama hak etmediğini net görebiliyoruz. Tabii 5 parmağın beşi bir değil. Ama benim sevindiğim, kitleler geçmiş yıllarda olduğu gibi birbirleri arasında değil, sadece bir bütün olarak kitlesel bir tepki göstermekteler.
Ancak bunu fırsat bilip insanları karşı karşıya getirmeye çalışanlarda olacaktır. Ben çevremdeki her insandan şunu istiyorum; yaşananları sadece medyadan (hoş yaşananların 100 de 1' i dahi yansımıyor) değil, izleyici olarak da olsa eylemleri görmeye davet ediyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Herkese iyi haftalar,hayirli isler...
Sevgili medyamizin (1-2 tanesi haric) gormezden geldigi bu toplumsal direnise ve protestolara dunyanin her yerinden buyuk ilgi var.BBC,CNN International,Guardian gibi ana akim haber kanallari,Hollywood yildizlari,Turkiyedeki sanatcilar,yazarlar,dusunce adamlari,sivil toplum kuruluslari,dunyanin muhtelif yerlerinde yasayan Turkler ve onlara destek olan demokrasi yanlilari, Turkiyede yasanan bu baskici,dayatmaci, insan haklarini hice sayan,dusunce ve ifade ozgurlugunu yok sayan zihniyete karsi yapilan eylemlere destek veriyorlar.Devlet terorune karsi ellerinde sosyal paylasim sitelerinden baska hicbir iletisim araci olmayan ve gercekte alanlarda,sokaklarda neler yasandigini an be an aktaran,olayin sadece birkac capulcudan veya marjinal gruplardan ibaret olmadigini anlatan bu halk hareketine yakin duralim...
Sagduyu sahibi oldugunu soyleyen iktidar halen topcu kislasi yapma,onlar yuzbin topluyorlarsa biz de 1 milyon toplariz,Taksime cami yapilacak!... seklinde provakatif soylemlerle yangina korukle gitme israrini surdurdugu surece geriye direnmekten baska yapilacak bisi kalmiyor...
selam arkadaşlar her türk vatandaşı gibi ülkemizin.cumhuriyetimizin çıkmaza gittigini görüp duyarsız kalmak biz cumhuriyet insanına yakışmaz diye düşünüyorum.yandaş medyayı seyirden sonra ulusal tv,halk tv,bengüsu tv,yede bakıp öyle sıhhatli kararlar vermek lazım derim.allah vatana millete zeval vermesin.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Bugün çok yoğun bir iş günüydü, çok şükür bugünü sağ salim atlattık
günaydın dostlar.
Günaydın arkadaşlar emrem beterim böceğim nerelerdesin sen bakıyorum da kurtlanmalar başlamış sende
evet yav,emreciğim iyi temennilerin için teşekkürler kardeş.manavgatta görüşürüz.
Günaydın ciğerlerim Bak şimdi ciğerlerim diyince canım ciğer çekti valla
Kurtsuz motorcu olmaz muttalibim, ögretmedilermi sana…..ögretmişlerdir
Sınav yoğunluğum vardı kardeş yaa bi hayli uzak kaldık öyle olunca, siteye girmeye başladımı insan dalıyor ha dalıyor sonra… yarım saat internette gezene kadar ‘’ 45 soru daha çözersin hadi emre koçum benim görim seni ‘’ mantığı var olduğundan mütevellit netten uzak durmayı biraz tercih olarak kıldık
Eyvallah Bora abicim..
Buarada festivalden bahsetmişken, sanırım bu durum festivale yaklaşan günlerde daha bir netlik kazanacaktır ama, ortalama olarak kimlerin hangi gün hangi saat dolaylarında yollara dökülecegi anlamında bir fikrimiz olur ise artık kendimizi uygun olan o gün ve saate dahil ederiz bizde.. Malum işi gücü herşeyi ona göre ayarlayıp birkaç günü boşluga çıkartmak gerekecek haliyle…
İçerisinde bulundugumuz zaman dilimine Öğlen saatine yakın saatler diyoruz muzaffer abicim, doğrudur doğru, … acayiplik yok insanın kime baksa hamburger, but, köfte ve vesaaaire gördügü anlardır o anlar
Hayırlı günler hayırlı işler ...
Bu ne ya, aynı Kuzuların sesisliği gibi Hadi benim işim birkaç gündür yoğun pek siteye geremiyorum, herkesmi yoğun anlam veremedim
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)