Merhaba arkadaşlar,
İyi tatiller,
Pazartesi ve Salı günü merkezden ağalar geliyor.
Hafta sonu ful mesai ve hazırlık var. Üzgünüm.
Gezecek olanlara keyifli sürüşler.
Merhaba arkadaşlar,
İyi tatiller,
Pazartesi ve Salı günü merkezden ağalar geliyor.
Hafta sonu ful mesai ve hazırlık var. Üzgünüm.
Gezecek olanlara keyifli sürüşler.
vaaay,ADANA MT.nin geziye doymayan motırcıları.eğer isterseniz haftaya pazar,ACARMANTAŞ yapalım.
fatih abi bu link senin için,oku ve izle
http://www.motosiklet.net/forum/suru...j-cizgisi.html
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
tünaydın Adana Mt iyi hafta sonları
önceki ACARMANTAŞ GEZİSİNİN linki.fotolar silinmiş ben de anlamadım ama yeniden yükledim.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ji-gezisi.html
abi hiç bulaştırma.
acarmantaş iyidir acarmantaş.çarşamba günü konuşuruz inşallah özledim herkesi
iyi tatiller Adana MT.
İstanbul Gezi parkında yaşanan vahşeti kınıyorum... Ülke insanının polise bir gram bile güveni, saygısı kalmamıştır...
Parkta oturarak, kitap okuyarak en demokratik hakkı olan eylem hakkını kullanmaya çalışan az sayıda insana, şiddetle ve biber gazı (kimyasal silah) ile müdahale edenler, emri verenler; bunun hesabı sorulacaktır sizden.. iki dünyada da bu halkın eli yakanızdadır...
Mesele sadece park meselesi değildir. insanların dikdatörlüğe baş kaldırısıdır... ben ne istersem onu yaparım, kimse karışamaz diyenlere tokat gibi bir cevaptır. Başlatanlar da bizim kardeşlerimiz, abilerimiz, babalarımız, ablalarımızdır. bir örgüt, bir parti değildir. Planlanmış bir eylem değildir. Kapatın televizyonlarınızı, hepsi yalan, hepsi uşak... tek gerçek, pencereden bakınca gördüğünüz.
Gündemle ilgili iki cümle çok hoşuma gitti;
Alman ZDF kanalı; "Barbar dediğimiz Türkler doğa için savaşıyor ve Türkler savaşırsa olaylar değisir."
Bir ablamızın elinde gördüğüm bir pankart; "Sinirlenince çok güzel oluyorsun TÜRKİYE"
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
evet sattım fakat en kısa zamanda almayı pilanlıyorum.
bi gezi guzel olacaktirr tabi bizi de araniza alırsaniz elimizden geldiğnce katılmaya calısırız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
[QUOTE=arubalı;3050254]barbar hoş geldin bu kadar motoru görüp şaşırdın bide sahipleriyle tanışınca nolur görmek lazım .adananın en nezih vede güzel insanlarını tanırsın o zaman saglıcakla kal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
ondan hiç suphem yok abi.adanın guzel insanlarına saygılar...
motooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
o zaman çarşamba akşamı 8 veya 8,30 da beyazevler girişinda garden kafeye gel.tanışırız.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Bahadır, sana tamemen. Katılmakla birlikte, sazanlığın anlamı yok. İnsanlarada taşla civili toplarla polislere saldırmanında bir anlamı yok. Parkı cehenneme çevirdiler, bu işlerde provokatörler yine iş başında lütfen gereksiz yere gaza gelmeyelim. Tepkimi izi kavga ederek değil medenice verelim. Polislere de yazık onlarda bu varanın evlatları
muzaffere katılıyorum.aklı-selim her zaman kazanmıştır.bu gibi birlik beraberlik hareketlerini kendi menfaatleri doğrultusunda kullanmayı fırsat bilen provakatörler mutlaka/her zaman çıkar.
yeni bir haftaya günaydın dostlar.
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)