Günaydın, sıcak Adana'nın sımsıcak motorcuları
tatlı için teşekkürler...
Günaydın, sıcak Adana'nın sımsıcak motorcuları
tatlı için teşekkürler...
An itibari ile motorumu sattım ve Hatay / İskenderun a yolcu ettim dostlar. Hüzün içerisindeyim
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
[QUOTE=Yusuf Ziya;3048307]Gökmen,
Muzaffer kardeşime katılıyorum.
İlla tatlı bir şeyler olsun diyorsan çayları 3 şekerli ısmarla yeter.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 11:16 ---------- Previous post was at 11:13 ----------
Yusuf abi cay da, seker de,sekerli cay da,tatli da feda olsun....Maksat muhabbet olsun...
Bu arada festival tarihlerini incelerken soyle bisi gozume carpti.Manavgattan sonraki hafta yapilacak olan EMOK Festivalinin yeri belli degil henuz...Hani yakin bi yerde olursa iki festival birlestirilebilir anlaminda sesli dusunuyorum...Bunun haricinde Odunpazari (Eskisehir) Festivali 16-17-18 Agustos olarak aciklanmis(Agustos sonu diil yani)Gidecek olan arkadaslar ona gore plan yapsinlar.Benim icin bu tarihler,isyerinde diger arkadaslarin izine cikacak olmasi dolayisiyla zor gorunuyor.(Tekkeyi ben bekleyecegim yani......Iste durum beyleyken beyle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
Hayirlisi olsun sailor33,umarim gonlune gore bi motor bulursun...
Emok için aşağıdaki bilgi var
"2013 EMOK Türkiye Motosiklet Festivali" 4-5-6-7 Temmuz 2013 tarihlerinde Kütahya ENNE göletinde yapılacak.
Ve bu yıl "12. EMOK Türkiye Motosiklet Festivali" 4-5-6-7 Temmuz 2013 tarihinde.
Çalışmalar başladı. Yer ve mekan duyurusu daha sonra yapılacak
Şimdiden takvimlere not alınız ve o tarihlerde kimselere randevu vermeyiniz.
Tüm dostlarla eski günlerdeki gibi bir arada olmak üzere...
EMOK Yönetim Kurulu
http://www.youtube.com/watch?v=875fpawLh3Y
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ahmet hayırlısı olsun kardeş... İnşallah istediğin gibi bir moto alırsın.
Açıkçası muzaffer abi aklımda gt 250r var. Araştırmaya devam ediyorum. 600 lük almama düşüncesindeyim rahat durmam yoksa Birtane istanbul da 2013 300km var bakalım bir görüşücem bizim kayın biradere de yakın bir yerde
Bu arada fatih abim sana da teşekkürler seninde gönlünde yatan bir aslan varsa sende kavuşursun inşallah abim
Tatlisini yediklerimizin kesesine bereket. Motorunu satanlara hayirli olsun.ve yeni motor alacaklara, degistirmeyi dusunenlere Allah gonlundeki demir ati nasip etsin (mevlut duasina dondu). Kisaca herkesin gonlune gore olsun ins...
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)