Valla motosiklete binmek zaten cesaret. lpgli bi motosiklete binerken biri gorse polisi arayip burda intehar eden biri var diye ihbarda bulunur.
Valla motosiklete binmek zaten cesaret. lpgli bi motosiklete binerken biri gorse polisi arayip burda intehar eden biri var diye ihbarda bulunur.
motsiklete tüp müüüüü ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
selamun aleykum adanaya yeni geldikk. aranızda bize de yer var miii?
Kampa katılan arkadaşlar,
tepeye çıkıp dönmemiz uzun sürünce, alana vardığımızda apar topar yola çıkmamız gerekti,
vedalaşamadığımız kişiler oldu, kimse kusurumuza bakmasın...
umarım herkes sağ salim dönmüştür...
Merhaba dostlar, bir kamp daha kazasız belasız tamamlandı, darısı diğer etkinliklerimizin başına. Emeği geçen ve katılan tüm dostlarıma teşekkürler ederim. Özellikle gece yarısına doğru arka arkaya patlayan espirilere hala gülüyorum Başkanımın güzel sesinden dinlediğimiz ezgiler bir başkaydı. DJ Burak Hocanın seçtiği şarkılar da dinlemeye değerdi doğrusu. Ya o saç kavurmaya ne demeli... Nargile keyfi bir harikaydı... Sağolun varolun.. Şimdi de fotoları bekliyoruz.
evet dostlar böyle güzel şeylerin kısa sürmesi beni üzüyor.tek tesellim sizler gibi dostlarımın olması.kamp,ın güzel geçmesine katkıları olan,çadır yerleri seçimi iç,in yusuf kardeşime,erzak temininde muzaffer ve gürsel kardeşime ve bu organizasyonda emegi geçen ,günü birlikte olsa bizleri yalnız bırakmayan dostlarada sonsuz teşekkürler yeni gezi ve kamplara inşallah..
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Ucundan yakalamaya çalışsakta maalesef güzel bir kampı kaçırdık,
Şöyle yukarılara doğru bir yürüyüş yapalım dedik ve tepeden kuş bakışı kamp alanının resimlerini çektik,
birinci resim, yakınlaştırma yok,
Bu resimde biraz zoom yaptık,
ve tepeden kamp alanı, yükseklik ve derinliğin anlaşılması için bu üç resmi ekliyorum, açılacak kamp sayfasındaki bomba resimleri bekliyoruz.
günaydın,iyi haftalar dostlar.
evet,kamp konusunda,recep albayıma ve fatih abime %100 katılıyorum.tadı damaklarda kalacak,harika bir kamp oldu.emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Harika bir hafta sonu kampını çok şükür sıkıntısız atlattık.
Kampa katılan ve sonrasında günü birlikte olsa misafir olan tüm arkadaşlarımıza,
emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Darısı başka kamplara olsun.
herkese günaydınlar, hayırlı haftalar...
çok güzel bir kamptı. emeği geçen herkesin emeğine sağlık... çok keyifli bir kamp geçirdik. eğlencesi, gırgırı, şamatası eksik olmadı.
Kampı güzel yapan, Adana'mın güzel motosikletcileri, teşekkürler...
Fotolar için dün uğraşamadım. Bugün foto işini halledecem inşallah... çok fazla foto var... ve hepsi birbirinden güzel... biraz heyecan yaratayim..
Gunaydin Arkadaslar...Iyi haftalar...
Bahadir gezi basligini actiktan sonraben de fotolari aksama yuklerim...Harika bir kamp idi...Arkadaslar cok guzel ozetlemisler zaten...
Günaydın Hayırlı Haftalar Herkese...
Kamp için söylenen herşeye ben de katılıyorum.
Her yönü ile mükemmel oldu. Herşey tam kıvamındaydı.
Emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ederim.
Kamp gecesi uyumadığım için dönüşte kendimi eve zor attım. Barabar duj ve direk uyku sabah kalkmışım.
Halaaa kendime gelemedim.
bahadırım sen çarşamba toplantısına gelecen degilmi.zırh giyip gelsen iyi olur bora başkanım bile akşamı resimleri yüklüyordu bize niye eziyet çektiriyorsun kardeşim.kalbi olan var, yaşlı var,hadi artıkın resimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
hayırlısı allah gönlüne göre versin tekerlerimiz düz bassın daima.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
hayırlısı allah gönlüne göre versin tekerlerimiz düz bassın daima.[/QUOTE]
Amin Fatih abi Herkesin gönlüne göre versin
pazar günü gelemediğim için çok üzüldüm harika bi kamp olmuş.
Bora başkanım mıknatısların hazır gelemesemde pazar günü boş durmadım yaneeee.
Ahmet kardeşim motosikletini satmıssın hayırlısı inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)