Gunaydin dostlar. Kandiliniz mubarek olsun.
Gunaydin dostlar. Kandiliniz mubarek olsun.
evet belirlendi.c.tesi sabah çıkacak olan arkadaşlar,geçen defaki gibi alış-verişi yapacaklar.gürsel de sucukları halledecek.kesin sayı henüz belli değil,haftaya çarşamba netleşecek.perşembe günü buraya yazıp gelmek isteyen arkadaşlara duyuracağız.
geçen yıl da arkadaşların kamp yaptığı,karboğazı.su/tuvalet/kamp masaları var.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
şöyle bir hatırlatmak için,geçen ekim'deki kampın linki:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...mpindaydi.html
Evlat acisi gibi koydu bide gittim kendi ellerimle teslim ettim.:( sabaha kadar icecem once alkol komasina sonra nikotin komasina sonra kafein komasina ne kadar koma varsa sabaha kadar hepsine girip cikacam.
Abi motosikletimi biricik kawami sattim koma isin gırgır yani. Ama mersinden adanaya kadar sirtinda ceket elinde kask ayagimda ayakkabilarla tok dolmuslarinda koltukta gelmek degisik bi fantazi oldu diyebilirim. Bi ara kaski takip kafami camdam cikarasimda gelmedi degil hani )
Maşallah Mesut Bi komadan girip öbür komadan çıkıyorsun. Komando gibisin...
Hayırlısı olsun yenisine bak kardeş.
Şimdi 19 mayıs pazar günü tatil ve gezi yok demiiii.
Tam şanssızım yahuuu
günaydın dostlar.bugün itibarıyla yağmurlar bitti,sıcak sımsıcak günler bizleri bekliyor.artık kızgın kumlardan serin sulara atlarız.
mesut hadi hayırlısı olsun.
yusuf,adım adım türkiye.
Merhaba dostlar
Güzel bir İstanbul sabahından selam olsun
Yusuf abi ta Erzurumlardan kalkıp İstanbul'a, Muzaffer abiye yemek ısmarlamak için gitmiş olamazsın, değil mi yani öyledir umarım, gerçi sende bunu yapacak yürek onda da yaptıracak göz var ama bilemedim şimdi
günaydın Adana Mt hayırlı Cumalar
Mesut hayırlısı olsun kardeş yeni motorunu bekliyoruz aklında hangi motor var bilmiyorum ama
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)