selam arkadaslar
hafda sonu akdiviteden sonra yogunlugu anca atlatdım
arkadaslar ankaradan bir arkadasım alacak 121128831 ilan nolu motorbilen varmı CBR 600 F motor adanada
kara murat benim FUAT KOŞAK
oguz kareşime geçmiş olsun dilegimle, allah iyilik versin.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Merhaba arkadaslar
Oguz,gecmis olsun hocam.Umarim onemli bisi yoktur.En kisa zamanda iyilesip gezilere katilman dilegiyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
Programin gunu ve saati hakkinda bilgim yok.Bizim buradaki kroscu arkadaslara bi sorayim bakalim.En fazla izleyici olarak katilirim heralde...
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim,
Yusuf abi bademcik değil, bacağımdaki damarlar ile alakalı, Üniversite hastanesindeki hocam benim gibi bir hasta için üniversitede bile uygun ekipman olmadığını söyledi , operasyon 14 Mayıs'a kaldı, :(
Boğsak koyundaki kamp alanının iletişimini bilen var mı?
derhal yardımcı olayım.
eğer free kamp yapmak istiyorsan,antalya ana yol ayrımından,boğsak sahiline doğru sola girip,caminin yanından 200-300 metre denize doğru gidip,ordanda su kenarından sağa dönersen(yazlık evlerin ve karavanların önünden)sona doğru git.orada büyükçe sadece bir ağaç var altı kamp için uygundur.yok eğer paralı kamp yapmak istiyorsan.tam boğsak'a yaklaşırken solda AKÇAKIL KAMPİNG var.işte linki:(ben de GPS gibi adamım )
http://www.akcakilcamping.com/en/haberler.asp?katID=8
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bora abi teşekkürler,
Bungalovda varmış burada, tabi amaç çadır açmak bir bungaolov gölgesi ayarlayın geliyorum dedim ,
Mutemelen yarin siteye girmeyeceğim için 1 Mayıs İşçi Bayramını şimdiden kutlarım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Muhtemelen ben de yarın siteye girmeyeceğimden 1Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun.
3,5 luk Cava mı 3. etap Enduro yarışlarına hazırlıcam...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
günaydın dostlar.1 mayıs işçi bayramı kutlu olsun.akşama görüşmek üzere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese günaydın... 1 Mayıs işçi bayramınızı kutlarım...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Günaydın Dostlar. Akşama görüşmek dileğiyle...
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Günaydın Adana Mt 1 Mayısınız kutlu olsun
Günaydın...
Tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Kutlu olsun. Bu vesileyle tüm emekçiler için (işçi,köylü,memur,öğrenci v.s.) daha insani çalışma ve yaşama koşullarının oluşturulduğu,ifade özgürlüğü ve birlikte yaşama kültürünün geliştirildiği özgür ve demokratik bir Türkiye özleminin sadece bir olasılık değil aynı zamanda bir bakış açısı ve yaşam tarzı haline geldiği bir ülke olması umuduyla
Vaaaay beee... Güzel Toplantıydı...
İyi geceler herkese.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)