Güneşli bir güne merhaba...Ben biraz sonra test sürüşü için çıkacağım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Bahadır tel# bende yok...siteye yaz...şu anda online durumdayım...
Güneşli bir güne merhaba...Ben biraz sonra test sürüşü için çıkacağım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Bahadır tel# bende yok...siteye yaz...şu anda online durumdayım...
arkadaşlar,az önce haber aldım,b.cengiz'in babası vefat etmiş,ALLAH RAHMET EYLESİN diyor,başsağlığı diliyorum.
cengiz cep:535 / 602 68 08
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ALLAH RAHMET EYLESİN... Mekanı Cennet olsun inşallah...
Allah rahmet eylesin... Kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir üye olmama rağmen aranıza yeni katıldım sayılır. İlk mesajımı yazmak istedim. Adanalı motor sever dostlarıma sevgiler saygılar. Babası vefat eden arkadaşımıza allahtan rahmet, kalanlara sabır diliyorum... :(
Hayırlı sabahlar arkadŞlar,
Cengiz abime baş sağlığı diliyorum
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.
---------- Post added at 07:27 ---------- Previous post was at 07:25 ----------
Çağlar arkadaşım hoş geldin
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Sevgili Adanalı motorcu arkadaşlar daha önce bahsettiğim 7000 km lik cbf 150 ile yapacağım yolculuğa bu sabah istanbuldan başladım ilk gün 953 km yaparak Adana'ya ulaştım başkan bana Tlf göndermişti rahatsız etmedim akşam akşam yarın erkenden yola çıkıyorum Antep nizip Zeugma Müzesi'ne tüm Adanalı dostlara selamlar yol Raporunu günlük olarak gezi bölümünde güneydoğu turu diye yazacağım meak eden dostlara okumaları in tavsıye ederim
Herkese iyi akşamlar.
Cengiz abiyede baş sağlığı diliyorum.allah rahmet eylesin.
günaydın dostlar,hepinize iyi bir hafta olsun.
kocaolgun arkadaşım,yolun açık olsun.
merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Kampçılar ne oldu yahu, hiç ses görüntü yok.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın herkese... Hayırlı haftalar...
kocaolgun yolun açık olsun.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Günaydın, hayırlı haftalar diliyorum
Cengiz, Başın sağolsun Allah rahmet eylesin, Allah geride kalan yakınlarına sabır versin.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
duyuru
arkadaşlar,bu akşam,cengiz arkadaşımızın babasının mevlüd'ü var.gitmek isteyen arkadaşlara duyurulur.
Gunaydin Arkadaslar.
Herkese iyi haftalar,iyi calismalar.
Cengiz, basiniz sagolsun,geride kalanlara saglik,sihhat ve sabir diliyorum...
Kocaolgun,yolun acik olsun,kazasiz belasiz surusler...
herkese iyi haftalar...
Cengiz abimizin babasına Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
arkadaşlar,geçen yıl giden arkadaşların önerileri dahilinde,bu hafta mersin'in üstündeki MUHTARIN YERİ ne gitmek fikri doğmuştur.ayrıntıları çarşamba toplantısında görüşürüz.hatırlamak için resimler:
Güzel olurda, adamcaz dükkanı açmışmıdır ?
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
onuda soracağız artık,bence çoktaaaan açmıştır.zaten o köyün muhtarıydı,evi oradaydı.
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)