Günaydın herkese, akşam görüşmek üzere...
Günaydın herkese, akşam görüşmek üzere...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Yine çarşamba yine toplantı Akşam görüşmek üzere
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Selamlar,
Bu akşam toplantıya katılamayacağım. :(
Haftasonu için verilecek kararda çoğunluğa uyarım.
şimdiden iyi muhabbetler dilerim.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
herkese iyi günler güzel insanlar... akşam görüşmek üzere...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Merhaba Arkadaslar.
Beraber calistigimiz bir mesai arkadasimizin kardesinin cenaze torenine katilacagimdan bu aksam ki toplantiya gelemeyecegim...Sizlere iyi sohbetler...
Katılımı paylaşımı bol harika bir toplantıyı daha geride bıraktık.
Herkese iyi geceler...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
ampul gibi bir güne merhaba dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese günaydın dostlar. Akşam 22:30 a kadar çalıştığımdan toplantıya katılamamanın hüznü içerisindeyim
merhaba arkadaşlar,
hayırlı işler,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Selam millet
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın arkadaşlar... her zamanki gibi çok neşeli bir toplantıydı... renk katan herkese teşekkürler...
Arkadaşlar dün toplantıda bahsettiğim, müthiş telefon şakası...
Şiddetle tavsiye edilir...
Telefondaki polisin sesi Şoray ın sesine benziyor
Bu ne yaaa altıma yaptım gülmekten...
İyi geceler Adana...
Mt adana üyelerine özel navigasyon Android isletim sistemli en az 600 mb boş telefon hafizasina sahip (sd card degil TELEFON HAFIZASI) ve gpsi olan telefon veya tablete omur boyu guncel IGO primo aracin yakit tuketimi hesabina kadar yapiyor ihtiyaci olan varsa bana mesaj atsin carsambaya toplantisinda yukleyim.bi bilgisayar ve data kablosu ile 5 dakka surmuyor yuklenmesi dedigim gibi bi bilgisayar ve data kablosu lazim...
günaydın dostlar.
mesut kardeş biraz açıklarmısın,bu bahsettiğin nedir,nereye yüklenecek?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın dostlarım
Mesut, bu bahsettiğin Navigasyonmu yoksa sadece yakıt tüketimini hesaplayan bir proğrammı
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)