Merhaba millet,
Cumanız mubarek olsun.
Mustafa hocam keyifli kamplar diliyorum.
Merhaba millet,
Cumanız mubarek olsun.
Mustafa hocam keyifli kamplar diliyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkese günaydın ve hayırlı cumalar Adana mt ailesi
Hayırlı Cumalar Herkese...
Mustafa Hocam iyi kamplar...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
HayırLı CumaLar
[COLOR="#0000FF"][B][I][U]4 TekerLek [COLOR="#000000"]bedenini[/COLOR] , 2 tekerLek [COLOR="#FF0000"]ruhunu[/COLOR] hareketLendirir...[/U][/I][/B][/COLOR]:bounce::bounce::bounce:
herkese iyi günler dilerim...
Abilerim ablalarım aranızda MEHMET ÇULCU diye birisini tanıyan var mıdır. Telefonu var mıdır. Kendisi benim eski mükellefim olur da.
Ulaşamadım kendisine. Sitedeki bir gezi fotolarında kendisini ve eşi SEVİLAY ÇULCU'yu görmüştüm. Tanıyanlar olabileceğini düşündüm.
Yardımcı olan olursa çok sevinirim.
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Bu pazarki antakya gezisini dörtgözle bekliyordum ama motosikletimi sattığım için malesef katılamayacağım. Artık gidenlerden güzel anılar ve fotograflar bekliyoruz.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Yusuf abi ne oldu bende anlamadım valla. acele etmeden kafama ve fiziğime uygun bişeyler bakacağım.
yani boy pos falan var ya her motora sığamıyorum biliyorsun
Hüseyin hayırlı olsun, geçenlerde sen HAYABUSA ya binmiştin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
muzaffer zaten ne olduysa ondan sonra oldu. Hayabusa dan sonra benim motosiklet bisiklet gibi geldi bir an önce bunu satıp hayabusa almalıyım dedim. Birinci kısmı hallettik sıra ikinci kısımda.
hayırlısı olsun hüseyin,umarım gönlüne göre motor bulursun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
HATAY GEZİSİ katılımcıları.gelmek isteyenler lütfen isimlerini buraya yazsınlar.
1-ben ve eşim,
2-koluman muzaffer ve eşi,
3-gürsel ve eşi,
4-gürselin kardeşi mehmet,eşi ve çocukları (araç ile),
5-yusuf ziya ve eşi,
6-gökmen ve eşi,
7-fatih abi,belki eşi ve kızı(araç ile)
8-oğuz,
9-vfr murat,
10-beter emre ve arkadaşı,
11-recep albay,belki eşi,
12-mesut,
13-yusufybr ve arkadaşı
14-
kısmetse bende geleceğim bizim 125 lik yamaha belen yokuşunu ne çıkar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)