Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı mastem13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Our Motorcycle Garage is an excellent secure motorcycle storage unit for your motorbike or cycles. Built from our thick, heavy gauge galvanised steel panels, with a built in heavy duty metal floor and large double door access make the Asgard Motorcycle Storage unit perfect for keeping your motorbike and equipment safe and dry in or out of the riding season. This bike garage offers excellent motorcycle security using an exceptional 5 point locking system. This motorcycle unit comes with a heavy duty easy access ramp, an electrical mounting plate for adding power to the unit, a hook rail, shelf and a vent system which allows exhaust fumes to escape.
    This unit is suitable for most "normal" bikes. Pictured is our Honda VTR Firestorm - This bike fits with space behind and to either side for dismounting or a 2nd (smaller) bike.

If you own a particularly large bike then extra depth can be added using the extension packs .

Our Motorcycle Storage Garage comes with a 10 Year Warranty as standard.

Nacizane anladığım kadarıyla çevireyim

Çeviri:

çok güvenli bi garajmış motosiklet ve bisikletler için. galvanizli çelik panellerden yapılmış, yer sağlam bi metalden yapılmış çift kapısı büyük motorlar ve ekipmanları için çok kullanışlı güvenli ve su gerçirmezmiş sezon dışında kullanımlar için özellikle, 5 adet kilit noktası varmış güvenliği arttırmak için, kolay erişim rampası varmış ve elektirik montajı için yer varmış,bu ünite bi çok motosiklet uygunmuş.resimdeki Honda vtr firestorm koyduklarında arkasında ve iki yandada bosluk kalabiliyormuş ve ikinci bi ufak motosiklette sığabilirmiş.

çok büyük bi motosikletiniz varsa ekstra parçalarla garaj büyütülebiliyormuş

ve 10 garanti ile geliyormuş.
    aslında kendinde yaptırabilirsin yapımı çok zor birşeye benzemiyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    celikgürsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 A
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar;

adana garı çevresi nasıldır arkadaşlar; tek akşamlık vakit geçirmek için neler yapılabilir o civarlarda...cafe pub vs gibi imkanları var mıdır? tavsiye edeceğiniz kebap yiyebileceğimiz lokanta vs, tavisyelere açığım
    sevgili erro, adana garı karşı caddesi ziyapaşa bulvarıdır. oradan aşağıya dogru yürüdüğünüzde çok güzel cafeler var oraları tavsiye edebilirim.
    güzel bir kebab yemek içinde, yine ziyapaşadan direk aşağıya doğru geldiğinizde dört yol dediğimiz mevki var orada güzel kebabcılar var tavsiye ederim.
    iyi günler.
    T R O E bunu beğendi.
    Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!

mastem13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan için yok
    bencede çok zor durmuyor iş bilen bi demirci bunu çok güzel yapar.

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    İşte kendi yapım garajım, zamanında yaptırmıştım hala kullanıyorum

Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı mastem13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bencede çok zor durmuyor iş bilen bi demirci bunu çok güzel yapar.
    aynen. ayrıca iç kısım metal aksamların üzerine plastik gibi metal olmayan bir kaplama yapmak lazım ne olur ne olmaz. Daha portatif birşeyler yapmak lazım ama gerekmediği zamanlarda fazla da yer kaplamamalı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

muzaffer abi valla senin garaj gayet iyi kafamdaki sisteme benzer birşey ama gel gelelim lojmandakilerin kıllık çıkarmayacağını bilsem yaptırıcam bende

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]muzaffer abi valla senin garaj gayet iyi kafamdaki sisteme benzer birşey ama gel gelelim lojmandakilerin kıllık çıkarmayacağını bilsem yaptırıcam bende
    Ben yöneticiyle görüştüm, onay aldım ve dediği yere gece kondumu yerleştirdim tabiki apartman sakinleri bir iki laf söylemişti ama ben sevecan bir şekilde uygun cevaplar verince ses kesildi. Galiba birde sevilen kişi olunca problem kalmadı
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    abi o yönden sıkıntı var işte adam motorun brandasını çekiyorum beni görüyor her zaman girişi açık olan apartman kapısını kapatıyor kaskı kafasında parçalayasım geldi

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    abi o yönden sıkıntı var işte adam motorun brandasını çekiyorum beni görüyor her zaman girişi açık olan apartman kapısını kapatıyor kaskı kafasında parçalayasım geldi
    Konuşmayı dene, bence üstesinden gelinmeyecek bir şey yok, ama kıl insanlar heryerde vardır. Onun anlıyacağı dilden konuşursan daha mantıklı olur birde ortak tanıdıklarınız varsa o kişilerde yanında olsunki ikna etmesi daha kolay olsun ama bu arada sen ikna olma

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    aklın yolu birdir ortak değerlerimiz doğrultusunda beni ikna edebilirse ne ala bu arada muzaffer abi adana mt nin kendi logosu varmı ben mi göremedim

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Adana MT nin kendi logoso yok, ancak ortaklaşa Adana grubu olarak T-shirt yaptırmıştık ve gayet güzel olmuştu. Gezilerde toplantılarda giyiyoruz. İstiyorsan sende alabilirsin, Hayalparkın karşısındaki SALTANLAR da Yusuf var, selamımı söyle gereken ilgiyi gösterecektir. Zaten kendisi camiamızdan namı değer "Jönyusuf" dur kendisi...

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    bir logo çalışması yapılabilir o zaman

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    bir logo çalışması yapılabilir o zaman
    Çalışmanın kimseye zararı olmaz, ama daha önce ortak bir karar sonucunda bir logomouz olmuştu onuda t-shirte bastırdık Daha önceki sayfalara bakarak bulabilirisn, galiba 2012 yaz başıyıdı

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    illa kabul edilecek diye birşey yok zaten abi grafiker bir arkadaşım var bende çizim yapıyorum arada sırada uğraş olur hem

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    sisdemde filitre varmı deneme yapıyorum
    yazdıgımı göremiyorum
    kara murat benim FUAT KOŞAK

yusufybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N 2014
    iyi akşamlar adana mt
    toplantı güzel geçti
    muzaffer abi garajın güzel motor için ideal bir garaj

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı yusufybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi akşamlar adana mt
    toplantı güzel geçti
    muzaffer abi garajın güzel motor için ideal bir garaj
    Evet, bende öyle düşünüyorum

Adamın boyuna bak, sürdüğü motora bak. Kendisini burdan tebrik ederim

selim995 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 Honda CBR 600RR
    S.a arkadaşlar ben ayın 10-11-12-13 ünde yani çarşamba-perşembe-cuma-cumartesi 4 ğünlügüne motorum ile Konya'dan Adana'ya geliyorum.Bu 4 gün içerisinde Adana'da gezisi olan var mı bende katılayım tanışalım veya gezmemi görmemi istediginiz yer varmı bakayım

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    günaydın ADANA MT.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    BMW 1150 GS
    Günaydın arkadaşlar,Hayırlı Cumalar olsun.
    Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
    Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    gunaydın hayırlı cumalar
    kara murat benim FUAT KOŞAK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler