günaydın dostlar,hepinize iyi bir hafta diliyorum.
günaydın dostlar,hepinize iyi bir hafta diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydınlar olsun tüm dostlara,iyi haftalar olur inşallah.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Gunaydin arkadaslar,Herkese iyi haftalar iyi calismalar diliyorum.
Katilimi yuksek, keyifli,neseli ve kazasiz bir gezimizi daha geride biraktik.Emegi gecen tum arkadaslara tesekkurler.
sailor33 gecmis olsun,umarim ciddi bir sorun olammistir...Talihsizlik ama bu da olabiliyormus demek ki,daha dikkatli olmamiz gerektigini hatirladik.
Bora baskanim fotolar icin tesekkurler,eline saglik,geziyi cok guzel ozetliyorlar.
geziyi düzenleyen ve emekleri geçen tüm dostlarıma teşekkür ederim.bu arada kamera görüntüsünü izlemek isteyenler
youetub,dan muvaffak yüklemiş iyi seyirler...hayabusa 2009 gsx1300r hayabusa...
kızı kolda fazerı yolda severim.
videonun linki
http://www.youtube.com/watch?v=t32_2mrRAIs
Herkeslere hayırlı haftalar bol kazançlar diliyorum
Başkanım (Yanlış anlaşılmasın "Bora Başkanım") geziyi organize ettiğin için çok ama çok teşekkür ederim, kurt murt birşey kalmadı hadda cepte para bile kalmadı En kısa zamanda tekrar güzel gezilerde buluşmak dileğimle
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ben de katıldığınız için sizlere teşekkür ederim.bomba gibi geziler sırada bekliyor,yavaş yavaş.
Harikasınız birader,
Muvaffak kendi mi kullanıyordu.
---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:52 ----------
Senin adına sevindim birader,
Bende paso amelelik yaptım. Ama iyiki de gitmişim. İlaç atmakta gecikecektim yoksa.
---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:55 ----------
Bende tarif etmek istedim ama sisteme girene kadar arkadaşım gereğini yapmış.
İhtiyaç duyarsan yardıncı olmak adına 0 533 5499695 den arayabilirsin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
tünaydın adana mt ailesi iyi haftalar bol kazançlar
İyi haftalar herkese...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
bugünden itibaren benim mesai bitimi 20.00 oldu.
tabiki motoru kullanandan bahsediyorum.
Herkese merhabalar...
Gerçektende çok güzel bir geziyi daha geride bırakmış olduk..
Gezide ve herşeyde emeği geçen, geçmeyi isteyen veya, tam emeği geçecekken teğet geçen tüm dostlarıma teşekkürler ediyorum
İyi akşamlar arkadaşlar,bunlar da farklı açılardan gezi fotoğrafları...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Biraz karışık oldu kusura bakmayın..
Gökhan, resimler için teşekkür ederim ancak fotoları Boranın açmış olduğu gezi topiğine yüklesen daha hoş olurdu
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)