nasip olur inşallah. Adana içerisinde toplantıları nerde yapıyorsunuz bora abi hangi gunler ve saati öğrenebilirmiyim ?
nasip olur inşallah. Adana içerisinde toplantıları nerde yapıyorsunuz bora abi hangi gunler ve saati öğrenebilirmiyim ?
beyazevler çamlığının karşısında GREEN GARDEN CAFE.çarşamba akşamları-SAAT 20.00 de.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba dostlar. Aksama gorusmek dilegiyle...
herkese iyi günler.... akşam görüşmek üzere motor sevdalıları... yani motor dediysem 2 tekerli silindirli falan...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
çisil çisil yağmurlu bir güne günaydın ADANA MT.'nin motorcuları.dün akşam da bol katılımlı,eğlenceli bir toplantı gerçekleştirdik.teşekkürler.
pazar günkü gezimiz için hatırladıklarım,
TOPLANTI YERİ:mersin tarafı mola tesisleri
TOPLANMA SAATİ:saat.8,30
KESİN HAREKET SAATİ:9.30
1-ben ve eşim,
2-koluman muzaffer ve eşi,
3-gürsel ve eşi,
4-muttalip,eşi ve çocukları (araç ile),
5-gürselin kardeşi mehmet ve ?
6-recep albay ve ?
7-gökmen
8-yusuf ziya ve eşi,
9-murat hoca,
10-emre ve arkadaşı,
11-
Günaydın millet
Başkanım, Pazar sabahı YAZ SAATİ uygulması başlamış olack. Herkes buluşma ve hareket saatini YAZ SAATİ ne göre ayarlasın. Benden bir hatırlatma
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
evet arkadaşlar,c.tesi gecesi saatlerinizi ayarlamayı unutmayınız.buluşma YENİ SAATE GÖREDİR
Merhaba millet,
D.Bakır' dan selamlar,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkese günaydın,
dünkü toplantıya katılan muhabbete dahil olan herkese teşekkürler...
Yusuf Abi dönüşe başlamışsın, kazasız belasız gelmen dileğiyle,
Bahadır ,
bak ne buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19639773/detay
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
başkan günaydın hayırlı sabahlar.benim adımı göremedim.
herkim olursan ol gel inan bu topluluk senide sever.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
evet yav,sabah mahmurluğundandır.
GÜNCEL
TOPLANTI YERİ:mersin tarafı mola tesisleri
TOPLANMA SAATİ:saat.8,30
KESİN HAREKET SAATİ:9.30
1-ben ve eşim,
2-koluman muzaffer ve eşi,
3-gürsel ve eşi,
4-muttalip,eşi ve çocukları (araç ile),
5-gürselin kardeşi mehmet ve ?
6-recep albay ve ?
7-gökmen
8-yusuf ziya ve eşi,
9-murat hoca,
10-emre ve arkadaşı,
11-fatih abi,
günaydın arkadaşlar, pazar günü bir aksilik olmazsa eşimle birlikte bende katılacağım.
herkese günaydınlar dün ilk defa toplantıya katıldım sizlerle tanışmak çok güzeldi. Ortamın güzelliğini anlatmaya gerek yok zaten inşallah her hafta katılmak nasip olur daha da kaynaşırız bu arada muzaffer abi cbf ine hayran olduğumu söylemek isterim Allah kaza bela vermesin darısı başıma olsun abi
Gunaydin arkadaslar...
Takendy tatli ziyafeti icin tesekkurler,kesene bereket,doyana kadar yedik vallahi...
Hafta sonu araba ile gelecek arkadaslar varsa ben de esim ile gelip cocugu( 8 yasinda) arabaya verebilirim,eger uygun olursa.Dolayisi ile son durum,
7-Gokmen ve ?
seklindedir.Arz ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
Sailer33 hosgeldin,
Evet cok keyifli bir toplantiydi,gezilerde de bulusmak dilegiyle..
hoşbulduk. İnşallah katılıcaz eşimle beraber ama sizleri görünce büyük cc lazım dedim kendi kendime
Herkese merhaba...
Akşamki toplantı süperdi. Erken kalkmak zorunda olduğum için üzüldüm...
Oğuz tatlılar harikaydı teşekkürler.
Ahmet hoşgeldin...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)