İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Herkese merhabalar.Yarın üniversite sınavım var (YGS) hepinizden başarılarım için dualarınızı bekliyorum.(Not:Çalışanlar için demeyin çünkü ben çalışmadımda ) Bora başkanım kızınada başarılar diliyorum herşey gönlündeki gibi olsun.
Saygılarımla görüşmek üzere
İyi akşamlar,
Yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar
Bugün Oğuz (takendy) arkadaş ile yaptığımız Çatalan-Kırıklı-Bekirli-Eğlence-Aladağ gezimiz havanın,muhabbetin,yolların ve manzaranın bir arada olduğu harika bir rotaydı.Yolların tümü düzeltilmiş,asfaltlanmış.Beklediğimden iyiydiDönüşümüz İmamoğlu üzerinden oldu...Kendimizi yola-virajlara vermekten çok fazla fotoğraf çekme şansımız olmadı Umarım uygun bir zamanda hep beraber gidip Aladağda mangal-sucuk yaparız...
İyi akşamlar herkese...
Şimdi geldim Niğde den. Normalde motosikletle gidecektim dün son anda karar değiştirdim arabayla gittim geldim. Neyse ki araba ile gitmişim, yol ve Niğde genelde yağışlı çok soğuk daha da beteri bol rüzgarlı pardon fırtınalıydı.
gogotherider ve takendy gezinizin zevkli geçmesine çok sevindim. Çok isterdim gelmeyi sağlık olsun sonraki gezilere hep beraber sağlıkla inşallah...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
AMPUL gibi bir güne günaydın dostlarım.umarım haftaya da hava aynen böyle güzel olur.bugün sınava girecek tüm türkiye'deki,geleceğimiz,umutlarımız gençlerimize BAŞARILAR DİLİYORUM. evet beyler sınav süresince LÜTFEN SESSİZLİK.
oğuz ve gökmenin,cumartesi gezisinin güzel geçtiğine sevindim.o yolun düzeldiğini duymuştum.inşallah birgün hep beraber de o rotaya gideriz.fotoları bekliyoruz oğuz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese günaydın,iyi pazarlar olsun.
Bora abi Buse yeğenime ve sınava girecek tüm öğrenci arkadaşlara sınavlarıında başarılar diliyorum.İnşallah en iyisini yaparlar.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Sınava giren tüm gençlerimize başarılar diliyorum.
Allah yardımcıları olsun.
günaydın adana mt
sınava giren bütün öğrencilere başarılar diliyorum
gözbebegimiz yavrularımız en iyisini yaparlar inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın.hayırlı pazarlar.
herkim olursan ol gel inan bu topluluk senide sever
Sınavı atlattık.Gelecek hafta gezisi için başkonuş öneriyorum ben, fikirlere açığım çok uzun mesafe olmazsa katılabilirim
günaydın,iyi haftalar dostlar.
taha,biliyorsun,geçen hafta hep DANYAL'ın yeri konuşuldu,yazıldı ve çizildi.arkadaşların bir kısmı orayı görmemiş.bu hafta herkes orayı istiyor.program yapıldı.ALLAH'tan bir mani olmazsa DANYAL'ın yerindeyiz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın arkadaşlar.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
pırıl pırıl bir güne günaydın adana mt,nin nezih insanları hayırlı işler kazasız belasız günler hepinize.
herkim olursan ol gel inan bu topluluk senide sever.
Güzel bir günde Günaydın millet
Herkeslere hayırlı haftalar hayırli işler diliyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese günaydınlar... iyi haftalar, bol kazançlar... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Merhaba millet,
Hayırlı haftalar,
Herkese hayırlı sabahlar...
Hepinize bol rızıklı güzel bir hafta dilerim...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)