Bende fırsatım olursa katılabiliyorum benimkide cbr 250. Ceyhandan da var cbr 250 forumda o da bende fırsatımız olursa katılabiliyoruz ve grup birbiriyle yarış içerisinde değil belli bir hızda gidip geliyor.250cc motorlar ve 125 cc motorlar uyum sağlayabilir.Görüşmek dileğiyle saygılarımla
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Günaydın arkadaşlar,Hayırlı işler olsun inşallah.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
pırıl pırıl bir güne günaydın dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
güzel ve güneşli bir günde günaydın arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
güneşli,hayırlı vebol kazaçlı günler. akşam görüşmek umuduyla.
herkim olursan ol gel inan bu tupluluk senide sever
gunaydın arkadaslar
iş yerinden erken çıkarsam aksam gelmeye çalıacagım.
aksam görüşmek üzere
kara murat benim FUAT KOŞAK
AMPÜL GİBİ havanın ampül gibi elemanlarına günaydınların en güzeli olsun
bu haftaki gezi proğramı tarafımdan organize edildiği ve rotanın 1,5 SENEDİR GİDEMEDİĞİMİZ kıl çadırı olacağı kanağatine varmış bulunmaktayım.
değerli arkadaşlarımın bu gezide bana eşlik edeceği hususunda en ufak tereddütüm yok fakat yinede hatırlatim en iyi karar benimle gelmektir diğer vadedilen yerlerde hava yağışlı ,espirisiz,yağmurlu ve soğuk ortamdan sizleri uzak tutmayı bir vazife görüyorummm
kızı kolda fazerı yolda severim.
Evvvvet süper gezi programı..Ben varım
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Merhaba dostlar,
bu gün buralardayım. Kısmetse akşama görüşürüz.
---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 10:00 ----------
Recep' im,
Sen iyi kurtlanmışsın. Hiç bir plana yok demiyorsun maşallah.
---------- Post added at 10:07 ---------- Previous post was at 10:02 ----------
Birader,
Program güzel ancak bu hafta yaylada olacağım.
Gel sende haftaya ertele, Recep albayımın defalarca söylediği, Başkanımın önerdiği yere DANYAL' ın yerine haftaya hep beraber gidelim.
Kahvaltı desen var, kavurma desen var, Manzara desen var, sıkacaksan düz yol var, viraj desen var, bizler varsak muhabbet, sohbet ve neşe zaten var.
Daha Allah' tan ne isteyeceğiz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 76 kullanıcı var. (0 üye ve 76 misafir)