Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
vay,suat ve cellat muratı motor üstünde,gezide görmeyeli uzuuuun süre olmuştu.
hah şimdi olmuş mustafa.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
iyi akşamlar doslar.
mustafa abi geziniz harika olmuş, bir alo deseydin katılabilirdim. pazar günüde boştum.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
S.A. ben Mesut yeni katildim incirlikte yasiyorum aranizda banada yer varsa en kisa zamanda bi gezide yuzyuze tanismak isterim
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
günaydın dostlar.teşekkürler muratcığım,amiiiin.
Hoşgeldiniz Metin ve Mesut.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaşlar bir önerim var:
haftaya pazar günü,hava da müsait olursa,yol yapmak istiyorum.şöööyle,silifke,oradan da DANYALIN YERİ'ne kadar uzanalım.hem kekikli ayranımızı içer,hem de düz yol ve silifkeden sonra da bol viraj yaparız.(silifke-danyalın yeri:30 km.)toplam gidiş mesafesi:192 km.hanımlara da kekikli ayranı tattırmış ve o şahane manzarayı göstermiş oluruz.ne dersiniz ?
2.öneri:
ondan sonraki bir hafta da,uzun süredir istediğim,HATAY'a gidip,kağıt kebabı+künefe yiyip,hatta oraya kadar gitmişken kamp yapmayı planladığımız BALLIÖZ'ü de keşfe gidebiliriz.
Cumartesi günü iptal mi , bende zincir temizliğimi yapar, sis farlarını takarım öyleyse,
yol+yemek varsa SSK istemez, her yol bana uyar....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Ben halen musait olan arkadaslar ile bir gezi yapabiliriz diyorum..TROE Murat uygun oldugunu soyluyor...Ortaklasa belirleyecegimiz bir rota ile bu haftayi degerlendirebiliriz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
Baskanim benim de tekrar gitmek istedigim bir yol.Su an itibari ile katilirim diye dusunuyorum ama haftaya netlesir tabi ki...
gökmen,seni epey bir kurtlanmış görüyorum. eee tabii çoktandır gezilere katılmadın,böyle oldu di mi ?
bu arada sınav konusunda teşekkürler kardeş.
Bak aklıma geldi şimdi, İskenderunda Soğukoluk/Belen yaylası var ordada güzel kağıt kebabı yapıyorlardı, bir gezide oraya düzenlenebilir diye düşünüyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkese günaydınlar...
Metin ve Mesut arkadaşlarımız.. aramıza hoş geldiniz diyorum..
Arkadaşlar mevcut gezi planınız için Allah'tan bir mani çıkmaz ise iştirak etme niyetindeyim...
Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)