herkes günaydın gününüz güzel geçsin
18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla tüm Şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın, hayırlı işler hayırlı haftalar diliyorum
"Birlik ve beraberliğin. inancın ve imanın, yek vücut olmanın karşısında duramayan Garbin tek dişi canavarı, bugün farklı şekillerde tezahür etmektedir" Tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkese hayırlı sabahlar vede hayırlı işler dilerim…
Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazi ve şehit ailelerine ise Allah’tan sabırlar vermesini diliyorum…
herkese iyi günler... 18 mart vesilesi ile tekrar tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk halkına da başsağlığı diliyorum.
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Arkadaşlar, hafta sonu hava açık gözüküyor. Gezi yerleri için önerilerinizi bekliyoruz Değişik yerler olursa daha iyi olur
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Selamlar,
Bu iki gün Adana'da olacağım sonra 3 gün yine şehir dışındayım, aksilik olmaz ve Cuma gecesi dönebilirsem,
Cumartesi tüm gün müsaitim, 1.000 km. ye kadar tüm alternatif rota tekliflerini değerlendirebilirim.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Benim aklıma gelen bir-iki yer var ama sizlerdende öneri bekliyorum.
-KOZAN'a bağlı ACARMANTAŞ köyünde alabalık çiftliğinde Alabalık.
-ERZİN Şahintepesinde sucuk.
-MERSİN Ayvagediğinde sucuk dönüş yolu namrun yaylası üzerinden.
-MARAŞ Başkonuş yaylasında sucuk.
bu pazar,kızımın üniversite sınavı nedeniyle ben geziye katılamayacağım.size iyi gezmeler.
muzaffer,ACARMANTAŞ gezisini şöyle bahara ertelesek,yine hanımlarla-ailece kaynaşma gezisi olsa diyorum.
teşekkürler kardeş,tüm sınava girecek gençlerimize inşallah.
Iyi haftalar arkadaşlar
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
İyı akşamlar arkadaşlar...
Şehitlerimizi saygıyla anarken baharın gelmesiyle birlikte içimiz kıpır kıpırYeni rotalar yeni yollar bizi bekler
Bilgisayarımdaki sorun nedeniyle siteye kesintili girebiliyorum
Ben Mersin gezinizi öneriyorum kozana yakın rotalara gelirseniz katılamazsam kendi kendimi yiyorum çünkü.Bu pazar bende mecburi olarak katılamayacağım,benimde sınavım var o yüzden neresi uzaksa, katılma ihtimalim yoksa oraya gidin en azından çok falza üzülmüyorum
Bu hafta sonu üniversite sınavı dolayısıyla hanım okulda ben de evde görevliyimgidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
Takendy ,henüz tanışma fırsatımız olmadı ama ben de c.tesi müsaitim(pazar günü sınav görevim var)istersen c.tesi müsait olan arkadaşlarla birlikte bir rota belirleyip çıkabiliriz...Hava durumuna göre Çatalan (kırıklı-bekirli-eğlence) üzerinden Aladağ olabilir mesela...Dönüş yolunu İmamoğlu üzerinden yapabiliriz...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Bora abi sanırım bu kez başardım heyt beee.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
İyi akşamlar millet,
Hafta sonu yaylada olma ihtimalim çok yüksek.
Sizlere iyi gezmeler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)