eveeeet,yine kimin ağzıyla (belki de kendisi yazdı)yazıldığı belli olan bir yazı.bence ''imamın dediğini de,yaptığını yapma''kardeş.
muzaffer işin yok heralde.
eveeeet,yine kimin ağzıyla (belki de kendisi yazdı)yazıldığı belli olan bir yazı.bence ''imamın dediğini de,yaptığını yapma''kardeş.
muzaffer işin yok heralde.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Zaten ben anlamıştım ama bozuntuya vermek istemedim
Bu yazıyı senin yazmadığını birilerin yazdırdığını hepimiz biliyoruz, onun için rahat ol biz böyle laflara alışkınız Senin korkman gereken biz değiliz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
Kardeşim, duyduğuma göre bize yamuk yapıyormuşsun. Eskiden her geziye geliyordun ne oldu artık bizi bıraktınmı bir geliyon bir gelmiyon CBF1000 alınca yürüyüşünmü değişti
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hafda sonu bende katılmayı düşünüyorum ceyhan dan abiler arkadaşlar kim varsa birlikte çıkabiliriz yola.
İyi akşamlar millet
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
iyi akşamlar arkadaşlar daha bugüne kadar toplantılara hiç katılmadım bundan sonra katılmak istiyorum pazar günkü geziye bir işim olmasa katılmak isterim
geziye katılma konusunda bilgi vereceğim
beni seven,sevmeyen,iltifat eden etmeyen,tüm arkadaşlarıma vede dostlarıma site yoluyla teşekürlerimi. sunarım.. atalarımız nedemiş taş yerinde AĞARDIR.KENDİMİ SUYUN içinde büyük görmek bana yakışmaz(bilirsiniki syun içinde herşey olduğundan daha büyük görünür..örnek=deniz gözlüğünü tak suyun içinde herşeyini gör anlarsın.)bana yakışan olgunluğumu vede asaletimi bilenler bilir bilmeyenler namımı duyar okadarrrrrrrrr...bana destek değil bana köstek olanlar ilk önce kendilerini TERAZİDE tartıp ona göre laf yazsınlarbilmem anlatabildimmi anlamıyanlar bu haftaki gezimizde yanıma gelip fikir danışsınlarulen beni tarşışıcığanıza borayı bir tartışında görim edenizi.fakat yetti artık bu gezide gereken cevabı ben değil.bora versin.benim günahımı değil boranın gazabına uğrarsınız.bu gezide boranın en çok sevdiği sucuğu ben vereceğim hemide onun lafı gibi bol virajlı bol kahkahalıartçısı olacağım zevkli geçeceği kanahatindeyimmmmmmmmmmmmmmcanim benimmmmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
hepinize günaydın dostlar.
Bora abi Pazar günkü gezi için buluşma yeri hakkında bilgi verebilirmisin.?
PAZAR GÜNÜ
buluşma yeri:fuar alanı önünde
buluşma saati:9.00
hareket saati:9.30
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Günaydın Hayırlı Cumalar herkese...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
herkese hayırlı cumalar.... bu vesile ile de 8 mart dünya kadınlar gününüzü kutlarım... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
gunaydın herkese
pazar günü hava nasıl
kara murat benim FUAT KOŞAK
Accu paşa derki ,
Pazar günü 19/8 C - 22/7 C
yağmur, kar, buz yok ,
belki çok az çisiler
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Merhaba dostlar,
Hayırlı Cumalar,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
muzaffer,ne oldu AVON ?
yusuf,gürsel,büyük bir ihtimalle gelemeyecek ama görüştüm,c.tesi günü sucuk işini arayıp ayarlatacak,artık sana zahmet,yarın gürselle telefonlaşırsın artık,m.sığmazdan geçerken alıver kardeş..
Ama ben gürseli istiyorum.Kim bana eliyle sucuk yedirecek.
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)