Korkunun ecele faydası yok Taha Korkma korkma...
Bora Başkanım paylaşım için teşekkürler...
Sayın Yüzbaşım... Yusuf Abim fotolara bayıldım... Hele hele BMW 1600 GTL üstündeki foto süper muhteşem bir ikili olmuşsunuz. Dilerim en yakın zamanda alırsın abicim...
Haaa unutmadan bi de Beyaz Hayabusayı beğendim...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Yusuf eline saglik, fotolar muthis... Gitmis kadar oldum. Ayrintilari carsamba toplantida dinleriz kismet olurda katilabilirsek.
Taha'cim sen de hic merak etme geregi ne ise Muzaffer abin buyuk bir zevk ve iyi niyetle halleder....
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Arkadaşlar günaydın.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Günaydın Herkese...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Madem bu hafta ampul.Gezi varmı gezi.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
bu hafda bir kozan yapıp ciyer yiyelim derim.
kara murat benim FUAT KOŞAK
karaisalı-yerköprü-alman köprüsü
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
kamp planımız zaten var oğuz kardeş,hemde bir kaç tane ama baharı bekliyoruz kumrular gibi.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Rüzgarlı Tepe Şenleniyor Yamaç Paraşütü, Motocros, Bisiklet Hız Eylence Heyecan hepsi bir güne sığıcak
http://www.facebook.com/events/32986...t_mall_comment
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)