iyi haftasonları, arkadaşlar bu pazar gezisinin güzerhagı tam olarak neresidir? kaç kmdir?
iyi haftasonları, arkadaşlar bu pazar gezisinin güzerhagı tam olarak neresidir? kaç kmdir?
günaydın dostlar,havaya bakın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ne biliiiim,bende meteorolojinin yalancısıyım. yine de belli olmaz,bakarsın p.tesi gibi açar.açmazsa da haftaya gideriz. bekleyip göreceğiz.yarın ola hayrola.
Günaydın herkese...
Hava yarın iyi olacak inşallah...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
günaydınlarrr... tam araba havası var :c)))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
http://www.accuweather.com
En güvenilir sitelerden biri... Yarın açık olacak diyor.
Mart karı yağmaz inşallah Gürsel ...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Herkese günaydın.Havanın yağışlı olması benim için fark etmiyor tatlı su motorcusu değilim bilirsiniz her zaman gelirim motor zaten pisti yıkamam değişiklik olmaz haberlerinizi bekliyorum :D
yarın hava iyi olabilir ama gideceğimiz piknik alanı çamur olursa sıkıntı yaratır.
Merhaba Arkadaşlar....
Bora başkanım yollar asfalt piknik yapacağımız yer gidene kadar kurur olmadı kendimize kuru yer buluruz
Bencede yarin hava Bora başkanımın dediği gibi AMPUL olacak
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
umarım.
Abilerim kozanda yağmur durdu kadirlide felanda durmuştur yavaş yavaş hava açılacak gibi eğer yağmur yağmazsa bir daha, yarın sizin yola çıkacağınız zamanlarda yollar kurumuş olur bu saatten sonrada pek yağacağa benzemiyor zaten
Günaydın dostlar! geçen hafta Ankara'daydım bu sabah geldim, toplantıya da katılamadım, gündemi de kaçırdım, Bakıyorum da güzel bir gezi programı yapılmış, umarım gelebilirim,
Bu arada Adana'nın kıymetini bir kez daha anladım Ankara'nın havasını görünce, memleketin kıymetini bilin 12 ay 52 hafta motora biniyoruz, Ankarada dondum ...
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
senin istediği sucuk olsun canım,tamam ama bak orada sakın yaşa,taşa ve b..a oturmayacaksın tamam mı?
arkadaşlar,şimdi kadirli ahmet abiyle görüştüm.buradaki gibi sabah yağışlıymış,burda durduğunda orada da durmuş.o da andırınla görüşmüş,yollar tertemizmiş,kar/buz vs.yokmuş.muhtemelen yarına kadar da epey kurur.bekliyorlar.
herkese iyi bir haftasonu diliyorum...
Bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak, ve görüşlerinizi almak istiyorum...
Muzaffer abinin dükkanındaydım... Kalabalıktı da... Ben meseleye girdim... şu fiyata kadar motor bakıyorum, şu şu olursa süper olur ama şu motor da olur falan diye...
derken bana ne dese beğenirsiniz... para nerde efendim dedim... para nerde para dedi... p.tesi getir parayı sonra bakarız dedi... abi dedim bana da mı
parayı getirip masanın üzerine koyacaksın dedi... sonra bakarız duruma dedi...
şimdi ne yapmalı ???
akıl sır erdiremedim...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)