bu akşam toplantıda bahsettiğim gelişmiş ekran videoları...
birisinin adresi facebook'ta. umarım açabilirsiniz...
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151332164052156
bu da diğeri
http://www.haber365.com/Video/Samsun...nsizi_Basardi/
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
günaydın dostlar.
DUYURU
dün akşam aldığım bir habere göre,hepimizin yakından tanıdığı bir arkadaşımız,dişine protez taktırmış.ÇOK ÜZÜLDÜM. çünkü bilirsiniz,bugün dişine protez taktıran,yarın ku..na taktırır. bu süreç böyledir.ALLAH kendisine yardım etsin diyor,bundan sonraki yaşamında MUTLULUK diliyorum.
kendisinin 3 özelliğini bilirsiniz:
-motosiklet alım/satımı yapar,
-oscar'ın babasıdır,
-''cüzdanımı evde unuttum,çorba parası,göz teması'' gibi kelimeleri sık kullanır.
şimdi bu yazıyı görünce muhtemelen bana LEN SİBOP'LA başlayan bir cevap verecektir.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bora kardeş inanmıyorum, o kadar dedim milleti fazla öpme dişin ağrıyacak, bak sonunda oldu. neyseki protez diye bir icat var istediğin yerine takıyorlar...yoksa habire çorpa parası isterdi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
kim olduğunu ben sanki bildim gibi gibi....
Neeeee... Protez miiiii.....
ulennnnnnn siboplarrrr gene tepemi atdıruyonuzz.kurt kocayınca çakallaraaa mazkara olurmuş.ulen ya dişci.ali veya protz mümim hanginiz dedikodu yaptıysa yedim sizibora sen kendine bak olimmm ben dişimle uğraşırken sen artık nerenle uğraşıyon söyletme beni yakarım ulen yıkarım ulen keserim ulennnnn heytulen heyttttttt bani deşifre edenin ümmünü sıkar kuşlara yem ederimburanın kıralı benim lennnnn
kızı kolda fazerı yolda severim.
Adaşım bu senmiydin bari çıkarılabilen protez yaptırda, çorba içerken rahat edersin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi günler herkese...
Yaw bu protez muhabbeti de iyiymiş işim vardı sabah giremedim foruma...
Muzaffer (Fazerr) abi bakma sen takıldıklarına protez iyidir... Asıl malı niye yoracaksın, bırak protez çiğnesin...
Aslında klonlatacan bitane kendinden; Salacan piyasaya... :D
Geziyede o gidecek işleri de o yapacak. Sen de rahat rahat çorbanı içersin...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
http://i42.tinypic.com/2moqqdh.jpg[/QUOTE]
ulen alın size(boraya)kapak olsun kim bu resim için yanlış yorum yapar bora gibi olsun
hayııır zarar görmedim,zaten o bana zarar vermez,ne de olsa çocukluk arkadaşım.ben sadece çok üzüldüğümü belirttim.biliyorsunuz,bazı organlarımız,bizden çok sonra hayata geçer ama bizden çok önce de ölür.
http://i42.tinypic.com/ndq4g7.jpg
ulen sbpo benimle uğraşacagına git burak şerriyle uğraş sonra seni resimdeki gibi fantaziler yerine farklı fantaziler resimleri yükletme.tepemi ve vites boşlukları yaptırma
benim adım fazerr adama kodummu sakat ederim ulennnnnnnnnn bu alemin kıralıda BAŞKANIDA benim lennnnnnnn varmı ötesi.
aboooooov.herşeye rağmen seni seviyorum.
birini öldüreceğine korkut demişler...bennnn fazerrrrr muzafir şırıngavla kannnn alırım.bak dödüte güvenmedi beyaz bayrak salladı HIHIIIIIIIIIIIIIIIII gördünüzmü beyler üsteki yazı sen gönüllerin başkasın dedi ve ben dennnnnnnn af diledibende seni nacizane site kanalıyla affını KABUL EDER tescilli olarak bağışlıyorummmm yuhahahaaaaaa.
bende seni sevyoorommmmm bora
abi süper yaaa....
Şu an bu konu içerisinde 89 kullanıcı var. (0 üye ve 89 misafir)