Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hayırlı haftalar arkadaşlar
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
o zaman bildiğim dağ başlarını sıralıyorum.
-Mersin, Ayvagedik (Sucuk)
-Tekir, karboğazı (Sucuk)
-Namrun,atdağı (Sucuk)
-Erzin, Şahintepesi (Sucuk)
-Mersin, Pınarbaşı (Alabalık)
-Mersin, muhtarın yeri (Alabalık)
-Adana, Çatalan (Sucuk)
Başka dağ başı varsa onlarıda bilmek isterim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi günler İyi Haftalar Herkese...
Fatih hoş geldin... 600F in çok güzel görünüyor Hayırlı olsun... Tekerimiz hep düz bassın...
Hafta sonu planı yapılan gezi için şimdiden herkese iyi eğlenceler... Açık Lise sınavları var geziye katılamıyacağım... Fotolarla avunurum artık...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
yavrucuğum,adaşım lütfen gezi organizasyonuma maydonoz olmaaaaaaa
gezi güzergahı belli........karaisalı çıkmaz sokaktan alamanına berecccc(köprü)sü çamlı tayla eğridiir see(doecland)lakee(eng)gölü...çamlı yayla şıhın yerinde dinner(yemek)gözne yaylası datlı.
okadar gezi planı okadar neyapsan yerindedir iştahımız seyrindedir gelen gelir gelmeyen dötünün üstünde seatbelt yapar
kızı kolda fazerı yolda severim.
yav adaşım zaten yazdığım yazıyı anlayan anlaranlamıyan anlamaz nedemişler anlıyana szivri sinek davul anlamıyana davul zurna sazzzzz
seabelt de sanirim bu bokun teknede takilani oluyor
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
walla neyin kafasini yasiyorsun tam anlamadim ana ne ictiysen ondan bende istiyorum
Adaşım geziye yine tüm adanayı toplama lütfen, sonra kopmalar vede kazalar oluyor. Pazarımızı zehir etmeyelim
Arkadaşlar,
Karaisalı üzeri alman köprüsü, hacıkırı istasyon mevkii güzergahından eski tekir yoluna çıkar,
oaradan at dağı yada tekir tarafında yemek yer döneriz. Biraz manzara seyrederiz.
---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 17:00 ----------
Koçum,
Adamın normal hali bu.
Bişey içmesine gerek yok. Sen birde onun içtikten sonraki halini gör.
---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
Birader,
Feke tarafını yazmamışsın.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
len sibop benlen dalgamı geçiyon.valla bakmam gözünün çapagına kodummu ottuurrum lafını düzgün yaz utanmaz arlanmaz lef ebesi gülmekten ağzım yarılacak sebebim olma oscara havale ederim
sabrımı sınama rüşvet ver istediğin gibi halledeim adaşımmmm
bak ATATÜRK ne demiş ben motorcuların zeki ve yazılan yazıyı anlayanı severim demişanlama ve algılamaların için seni canı gönülden kutluyor.ve seni yazılan yazımı anlamadan dolayı sitemizin nadide çiçeği olarak ilan ediyorummmmm:thumleft
Ne demek muzaffer abim baklavanın lafı olmaz amma bizde bir laf vardır ben muhacirim bu arada biline;
Mum olmak kolay değildir, Işık saçmak için önce yanmak gerek... ( Hz. Mevlana )
demişki mevlana; seni seveni zehir olsa yut seni sevmeyeni bal olsada unut
Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir.
Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem!
Şaka tabiki bir iki laf da ben edeyim dedim safımız belli olsun...
günaydın millet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın arkadaşlar... yine güneşli ve soğuk bir gün... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
karnım aç...
Bilader, senin dediğin güzergah kadıncık barajından geçiyor ordanda eski tekir yoluna çıkıyor, doğrumu anlamışım ama geçenki atdağı gezimizde kadıncık baraj yolundan gelenler vardı ve yolu hiçte tavsiye etmediler çok bozukmuş. Eğer bu yoldan gidilecekse, ben gelemem motoruma yazık
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)