Bahadır,
Benim facebook adresim yok.
Buradan sosyalleşmeye devam edeceğim artık.
---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
Sağolasın Muttalip,
Mersin Silifke' den yukarı Mut yolu.
Yaklaşık 200 gidiş, 200 dönüş
Bahadır,
Benim facebook adresim yok.
Buradan sosyalleşmeye devam edeceğim artık.
---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
Sağolasın Muttalip,
Mersin Silifke' den yukarı Mut yolu.
Yaklaşık 200 gidiş, 200 dönüş
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Herkese merhabalar arkadaşlar....
Geziye katılım sayısı bu sefer az gibi görünüyor, yada o işin görünen kısmımı acaba...
Bu sabah aküden kaynaklı bi sorun yaşadım sanırım motosiklet bahçede duruyor.. birazdan emanet bi cbf ile servise gidecegim.. vaktim olur ise ugrar artık çay su ne varsa içer geri giderim
Arkadaşlar iyi geceler
Yarınki geziye eşli katılım olmayınca
Ve rut değişikliği nedeni ile katılamayacağım.
Gidecek arkadaşlarıma keyifli sürüşler diliyorum.
İyi geceler arkadaşlar,
Yusuf abi rota degişikliği derken...Mut tarafına gidilmiyor muydu?(Danyalın yerine yani....)
Rut mu değişmiş? bundan haberim yok......
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
benim de haberim yok... noluyo şimdi 9.da molada değil miyiz ?
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
evet arkadaşlar,400 km.nin uzun olduğu nedeniyle daha kısa bir root istendi.root a mola da karar verilecektir.bilginize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar,
Ben bugünkü geziye bir takım aksilikler dolayısıyla katılamayacağım,gidecek arkadaşlara keyifli sürüşler diliyorum.Fotolarınızı bekliyoruz...
Evet tek basima gezideyim organize eden arkadaslara tesekkurler
dere gecerken at degistirilmez
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
haydi bakalım istikamet iskenderun çalışmaya gidiyok. Zaten adanada dursam şaşırırım
Geziye giden arkadaşlar inşallah sağ salim dönmüşsünüz dur
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Evet Muttalip sag salim geldim, sabah 09:30, aksam 16:45, toplam 375 km keyifli bi geziydi... resimleride paylasmak isterdim ama resim cekmedim...
Recep albayım sevindim sağ salim gidip gelmemize herhalde tek yolculuk yaptınız inşallah gurup olarak giden arkadaşlarımızda bi kaza olmadan gelmişlerdir
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın dostlar.hepinize iyi bir hafta olsun.dünkü geziye ben ve eşim gittik.boğsakta deniz kenarında güzel bir gün geçirdik.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese günaydın arkadaşlar...
dün gezide çektiğim fotoları tab ettirecektim bugün. ancak film yandı... o yüzden tab ettiremedim...
Fotoğraf çeken diğer arkadaşlar fotoları yükleyebilirse çok sevinirim
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Kötü bir hafta sonu geçirdim.
Geziye gidebilen arkadşlarımın eğlenmesine sevindim.
Günaydın beyler
Keşke motorum olsada gezebilsek
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Gezi yeri konusunda fikir ayrılığı mı oluştu neden ayrı ayrı ayrı yerlere gidildi.? Ben recep albayımın mesajını okuduğumda sanki, "geziye gidecek arkadaşlarla kararlaştırılmasına rağmen, sabah buluşma yerinde kimse yoktu bende tek başıma gittim" gibi algıladım. Ama diğer mesajlara baktıkça, herkesin başka yerlere gittiğini anlıyoruz. ilginç olmuş yani..
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)