ben olsam kesin muzaffer abiye sovuyordum cunku o onumde olurdu
ben olsam kesin muzaffer abiye sovuyordum cunku o onumde olurdu
Sevgili Mertol kardeş aramıza hoş geldin, senin motor almanı ve gezilere katılmanı çok istiyordum çok memnun oldum .ayrıca bilen arkaşlarımız tanırlar Mertol kardeşimiz Volkan Mercimek'in amcasının oğludur yani aileden genetik motorcu. kazasız sürüşler dilerim .Tüm arkadaşlara iyi akşamlar .akşam toplantıya katılamadım apt toplantısına katılmak zorunda kaldım.
günaydın dostlar.Hadi bakiiiim yağmurlar yine başladı.pazar hariç önümüzdeki haftada yağış var.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese günaydınlarrrr... Dünkü toplantımız çok keyifliydi...
Daha uzun kalmak isterdim ancak tarihe tanıklık etmek için ayrılmak zorundaydım...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Herkese günaydın... Dünkü toplantıda hoş sohbetler için teşekkürler...
Bora Başkanım; Yağmur çamur ama motora devam... Ben de yağmur dinsin duasına çıkıcam...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Günaydın arkadaşlar...
Evet, akşamki toplantı bol sohbetli ve bol kahkahalı geçti. Allah neşemizi bozmasın
Hani, motor alana kadar gezilerden falan bahsetmeseniz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ee artık alana da satana da hayırlı olsun diyelim.
Saol Bora başkanım...
Ne gezisi Muzaffer abi... her taraf yağmur yaş soğuk. Donarız vallaaaa...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Çok teşekkür ederim, evet sen derdin bana al bir motor diye ben aldım şimdi sende yok bu nasıl iş
günaydın ADANA MT.
Günaydın gardaşlarım hayırlı işler bol kazaçlar olsun
Günaydın dostlar, tüm dostlara güzel bir hafata sonu diliyorum
Günaydın millet
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.
Bora başkanımın dediği gibi alanada satanada hayırlı olsun.
PTT' li bir hafta sonu olacak sanıyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın abilerim ablalarım... bu elimde görmüş olduğunuz cilet mucizevi bir alettir. İngiltere kralı, Rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, bekenbavuver, kaleci mayer, nadya komanaçi, biricit bardot, fenerbahçeli cemil... hepsi şöhretlerini bu bıçağa borçlular :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Günaydın arkadaşlar, hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim.
Yagmurlu bir gunden herkese merhaba,
Mertol MRCMK hos geldin,gezilerde(gelebilirsek toplantilarda) bulusup tanismak dilegiyle...
Yusuf abi fotolar icin tesekkurler,geziyi cok guzel ozetleyen bir album olmus.Bir de kendini cekseymissin super olacakmis.Ben bu sefer fazla cekemedim,cektiklerimde zaten sendekilerden farkli diil....
Muzaffer hocam, simdiden yeni alacagin motorda da ayni guzellikleri ve keyfi yasaman dilegiyle,hayirlisi olsun...
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)