mertol kardeşim tekrar hoş geldin.görüşmek üzere.
mertol kardeşim tekrar hoş geldin.görüşmek üzere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hoş geldin Mertol Mercimek ...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Arkadaşlar,
Gezi fotoğraflarını aşağıdaki linkte yükledim. Etkinlik ve gezi resimleri bölümünde,
Keyiflinice gezilere.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2877762
---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
Mertol merhaba,
Siteye hoş geldin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Mertol arkadaşım, hoş geldin... Katılımcı olman dileğiyle...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Iyi günler arkadaşlar bahadır doğru söylemişsin sen olsaydın bu kadar geçilmezdi fotolar ah bide sen olsaydın anında görüntü olurdu ama kısmet değilmiş dimi yoksa senin gezi kaçırdığın görülmüş mü hiç:-):-) Mertol hoşgeldin aramıza
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Mertol aramıza hoşgeldin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Teşekkür ederim
pırıl pırıl bir güne günaydın dostlar.tadını çıkartın yarın/öbürgün yine yağışlı.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba dostlar
Akşama toplantıya katılamayacağım.
Sizlere keyifli sohbetler
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın arkadaşlar,
Bugün günlerden GALATASARAY...
Akşamki toplantıya 8'de katılıp 9.15 gibi tüymeyi planlıyorum. Malumunuz ülkemizin Şampiyonlar Ligindeki tek takımı, ülkemizin gururu futbol takımının gavurlarla maçı var. :c))
izlememek olmaz...
akşam görüşmek üzere...
Günaydın millet....
Akşam bir nargile içmeye gelirim Görüşmek üzere
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkese Günaydın...
Herşey için teşekkürler Muzaffer Abi... Hani derler ya; ADAMIN DİBİSİN...
AAAAAAA olmadı Bahadır kardeş... O kadar zamanda nası doyacağız sana. Ama haklısın İnşallah bugün gurur günümüz...
Fenerbahçeli olarak gönülden destekliyorum. Nede olsa hepsi bizim takımımız...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Bugün arabam serviste, eğer bugün işi biterse aracın 7.30 gibi bile damlayabilirim. Bitmezse iş yerinden eve gidip, motoru alıp gelmem yine 8'i bulacaktır.
E hayırlısı olsun napalım. Pazar bir gezi yapar uzun uzun görüşürüz artık
Bu arada bu pazar yaptığınız geziyi kıskandığım kadar hiç bir geziyi kıskanmadım haberiniz olsun sayın forumdaşlarım...
Herkese merhabalar arkadaşlar...
Gezi fotoğraflarına bende baktım, gerçektende harika bir gezi olmuş, emeği geçenlerin emeğine sağlık diyorum
Mertol Bey, ATO'da sizinle en son 2000 senelerinde falan işimden dolayı bi hayli görüşüyorduk, aramıza hoş gelmişsiniz diyorum...
Teşekkür ederim görüşmek üzere
Arkadaşlar, bu videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.
Kullandığımız motorların sınırlarını bilelim, sınırları zorlamayalım, sınırda gitmeyelim...
http://www.akilli.tv/video/Ondeki-Mo...en-Adam_667759
Bu gezide başka foto çeken olmadımı, onlarıda görseydik iyi olurdu
ne kadar profesyonel duştu herif...
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)