günaydın,iyi haftalar olsun dostlar.gezinizin iyi geçtiğine sevindim.resimleri bekliyoruz.
günaydın,iyi haftalar olsun dostlar.gezinizin iyi geçtiğine sevindim.resimleri bekliyoruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese günaydın ve iyi haftalar diliyorum....
Geziye giden arkadaşlarımın sağ sağlim döndüğüne sevindim... fotoları bekliyoruz...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Herkese Günaydın...
Bora Başkanım gezi çok güzeldi... Ama Siz ve Bahadır kardeşim olsaydı daha güzel olacaktı... Dadından yinmezdi artık...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
ayıp bahadır ben bile geldim yaw bu gezi kaçmazdı
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Günaydırn, hayırlı haftalar...
Bu kadar kalabalık gezi uzun zamandır olmamıştır, katılan tüm dostlara vede organizasyonu yapan adaşım muzoya teşekkürlerimi sunarım
Artık Kıl çadırı muahabettine devam edebiliriz.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Merhaba dostlar,
Hafta başı yoğunluğu nedeni ile anca girdim siteye.
Bende bir kaç foto var. Akşama bir konu açar olanları yüklerim. Diğer fotoğraf olan arkadaşarda eklerler.
Kısaca;
Hava, yol, yemek, ortam, kaynaşma, yardımlaşma, viraj, paylaşım, katılım, organizasyon ve çoşku harikaydı.
Adana Mt' ye yakışır bir gezi oldu. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler. Muzaffer (Fazerr) kardeşim yine
farklılığını gösterdi.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Merhaba arkadaslar,herkese iyi haftalar bol kazanclar diliyorum...
Yusuf abinin yorumlarina tamamiyle katiliyorum Cok guzel bir gezi oldu Emegi gecen herkese(bu kadar kalabalik bir organizasyonu gerceklectiren,katilan ve de ozellikle sikintili durumlarimizda bize arabalari ile destek olan arkadaslara buradan tekrar tesekkur ediyorum)
Bu arada Ozgur arkadasimiza tekrar gecmis olsun diyorum.Tek tesellimiz cok buyuk bir problem olmadan atlatmis olmasi ve buradan tum biz motorsiklet suruculeri olarak cikarilacak dersler.Sanirim bu soguk kis gunlerinde Donald Duck amcamizin motorsiklet teorilerini tekrar gozden gecirmenin zamani geldi.
Tekerimiz duz bassin, daha nice gezilere...
Kim olaki o adam acaba Burak ??????.... Emzikli bebek yazık valla ... bak bana , ben aslanım oğlumla geldim ki iyi bilirsin oda senden iyi motorcudur .... Montumda zaten yeni teknoloji orjinal airbagli monttu ... yani kendinden hava yastıklı .....
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
sevgili galaksi dışından olan arkadaş ... öööle galaksi dışından anlayamazsın tabi .... gel buraya bi misafirimiz ol , biz sana detaylı olarak derinlemesine anlatalım konuyu .....
En çok bi saate zehir gibi olursun , hiç bir sorunun kalmaz emin ol ....
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
Beyler bu hafta sonu kıl çadırına gidelimmi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yusuf gördümnü bilmem ama bir bak.yazık yav.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...e-sonrasi.html
Bora başkanım görmemiştim,
Çok talihsiz bir kaza, Allah başa vermesin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
tüm dostlara selam olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Sevgili Muzo Pazar günü yapmış olduğun programdan dolayı teşekkür ederim
günaydın ey ahali artık kış geldiiiii.
bi de resimler geleydi iyiydi.
Günaydın herkese...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
herkese iyi günler...
dünkü yağmurda, yağmurluğumu deneme fırsatım oldu. kendimi hediye paketi gibi hissettim ama, ıslanmadım. :c))
Fotoğrafları bekliyoruz... Benim katıldığım hiç bir gezide foto yüklemek 2 günü bulmamıştı. Hadi görelim şu fotoları artık...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
arkadaşlar merhabalar bazılarınız beni tanır.ismim mertol mercimek fazerr muzafferin ordan malumunuz motosikletim yamaha dragstar bende sizler gibi motosiklet sevdalısıyım.tic odasında görevliyim.bunda sonra bende aranızdayım.artık bolbol görüşmek üzere hem toplantılarda hemde gezilerde görüşmek üzere diyorum.herkese selamlarımı sunuyorum.aranızda olmaktan son derece mutluyum.saygılarımla
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)