gunaydın millet
suan iskenderuna dogru yola çıkdım biraz limanda gemiyle gezecem
herkese iyi hafda sonları
kara murat benim FUAT KOŞAK
Iyi hafta sonları ooo fuat abi iyi gezmeler olsun sana:-) bakıyorum herkes tek takılıyor bak geçen de söyledim şimdide söylüyorum itinayla artcı olunur :-)
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Iyi akşamlar arkadaşlar bugün saat 12 itibariyle dünyaya gözlerini açan nida beren bebek doğmuştur Allah olmayanlarada nasip etsin. kaynar içmeye hepinizi beklerim hadi kalın sağlıcakla.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
vay muttalipim,senin ve annesinin gözü aydın olsun.ALLAH analı-babalı büyütsün.bahtı-tahtı güzel olsun kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Teşekkür ediyorum bora abi.
günaydın,hepinize iyi haftalar olsun dostlar.
Merhaba dostlar,
Hayırlı haftalar olsun.
Yarın kısmetse Van bölgeye gidiyorum. Bu haftada seyahat var.
İnşallah haftaya Adana' da olurum.
---------- Post added at 09:20 ---------- Previous post was at 09:17 ----------
Muttalip,
Sana ve eşine göz aydınlar diliyorum. Allah vatana millete hayırlı bir evlat eder inşallah.
Bahtıda adı gibi güzel olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Teşekkür ederim yusuf abi teşekkür ederim muzaffer abi darısıda sizin evlatlarınıza olsun
Muttalip kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.
Muzaffer abim, benim ingilizcem o kadar yok, bir de Türkçe'sini yazarsan çok sevinirim. Anlayamadım ki :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
ben de yarı ingiliz sayılırım başkanım. baba tarafım Birmingham göçmeni...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
merhaba arkadaslar
iskenderunda araba tasıyan gemiye bindim ne kadar büyük sok oldum ve katlı gemi kapdanın yanına gitdim.oradan manzara cok güzel rus gemisi ne kadar büyük
Muttalip kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün.
kara murat benim FUAT KOŞAK
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın ADANA MT.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)