hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin...
herkese iyi akşamlar... yusuf kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın... tekerin düz bassın... :c))
darısı bana ossun...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
günaydın millet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
vay vay özer kardeşim,çok çok teşekkürler.ben ve arkadaşlarımda sizlerin bayramlarını kutlarız kardeş.nice bayramlara hepberaber.
Günaydın arkadaşlar yusuf kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan yusuf kardeşim fazeri çok seviyorsun anlaşılan fazer i satıp fazer alıyorsun maşallah:-)
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Sayın Adana MT ailesi, mübarek Ramazan Bayramınızın şeker tadında geçmesi dileği ile,
Büyüklerimin ellerinden, yaşıtlarımın yanaklarından, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum...
Nice mutlu, sağlıklı bayramlara olsun...
hayırlı olsun yusuf bey,
allah kaza beladan uzak tutsun,
tekeriniz daima düz bassın
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
hayırlı olsun yusuf kardes , bu arada tum mt camıasının ramazan bayramı kutlu olsun kazasız belasız bı bayram gecırmenız dılegıyle
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
herkese merhaba.bayramınız şeker tadında olsun.allahım sizleri korusun.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Yeni motorum a Hayırlı olsun diyen Tüm Abilerim Teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. Şimdiden Gelecek olan Ramazan Bayramınızı En içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim...
TÜM ADANA MT.'DEKİ DOSTLARIMIN VE AİLELERİNİN BAYRAMLARINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR,SAĞLIK,HUZUR VE MUTLULUKLAR DİLERİM.
yusufum hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
tüm motorcu camiasının ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım,
bayramın ikinci günü geleneksel hale gelen boğsak gezisi var çadırlı yanıza kov almanızı tavsiye ederim
1-Halil beyaz amca
2-Ben
3-Devrem hüseyin ve oğlu
4-Mustafa acar ve kızı
5-Suat
6-Özden
7-Türker hoca
gelmek isteyen herzamanki gibi molada saat 09:00 da toplanıp en geç 09:30 da teker dönecektir
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Tum dostlarin ramazan bayramini kutlar, saglik ve daha nice bayramlar dilerim
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Tüm Motorsiklet gönüllülerinin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım herkeze iyi bayramlar , sevgilerimle...
Tüm Arkadasların Ramazan Bayramını Kutlarım
Sevdiklerinizle Nice Mutlu Bayramlar Gecirmeniz Dileklerimle...
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
iyi bayramlar Adananın güzel insanları
herkese iyi akşamlar... Kymco Venox 250 ler hakkında bilgisi olan arkadaşım varsa, ve paylaşabilirse çok sevinirim. Nasıl motordur, tavsiye edilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3379592
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)