Muygur -Muvaffak Uygur,muvaffak kardeş,sana sadece ALLAH YARDIMCIN OLSUN demek gerekiyor. bahsi geçen arkadaşımız eroin gibidir alışkanlık yapar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Muvaffak abi hoş geldin aramıza... walla muzaffer abinin iş yerini ziyarete gideceksin, çayını içeceksin göz teması kurmayacaksın. motorlara bakacaksın bol bol ya da güneş gözlüğü takacaksın şu kaynakçı gözlüklerinden ki etkilemesin. resmen gözleriyle hipnotize ediyor adamı.
Bu pazar gezisinde tanışırız inşallah... aaa... şimdi hatırladım bu pazar sözüm vardı bi yere... yoksa benim gezi kaçırdığım görülmemiştir
Artık çarşamba toplantısında inşallah...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
walla yarıldım gülmekten...
haklısın Bora başkanım ne diyim...
yusuf kardeşim çok haklısın... Senin yer nerede acaba bi tarif edebilir misin?
Yarın sabah uğrayacam yanına.
tamamdır kardeşim... yarın sabah çayını içmeye gelecem elimde poaçalarla birlikte... ama çok erken gelemem, tahminimce 10 gibi olur...
Muvaffak abi hoşgeldiniz
herkeşe iyi akşamlar ve hayırlı hafta sonları dilerim,
Uygur abim hoşgeldin sen yanlış yere takılıyorsun tabiki göz temasından kaçamazsın malesef panzehiri hala bulunamadı yapacak bişey yok,
recebim sanada selam olsun burlardan
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Hoşbulduk Önderciğim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
Hoşbulduk
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Tekrar merhabalar. İçtenlik dolu tüm mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Yollarda ve ortamlarda görüşmek dileklerimle... Kazasız belasız nice günler dilerim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Bora kardeş sizler benden daha şanslısınız. Bahse konu arkadaş benim ilkokuldan bu yana arkadaşım. Ben artık iflah olmam herhalde
Hayırlı geceler adana mt
günaydın,iyi tatiller dostlar.yarın geziye gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bol fotoğraflı br gezi raporu bekliyoruz kazasız belasız iyi eğlenceler
herkese iyi günler, iyi h.sonları diliyorum.
Yusuf kardeşimin iş yerin uğradım bu sabah. Adana MT t-shirlerimi de aldım. Çok da keyifli sohbet ettik.
Çok teşekkür ediyorum kendisine her şey için.
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)