günaydın ADANA MT.
günaydın ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar.... Herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese hayırlı haftalar dilerim.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Herkese hayırlı işler, iyi haftalar dilerim.
herkese iyi akşamlar,hayılı bir hafta dilerim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Günaydın arkadaşlar
Şunu biliyormuydunuz....Her motosikletin bir oturuş pozisyonu var
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın millet.
günaydınlar.. bora abi senin gittiğin tamircinin adı ve adresini bana iletebilir misin? bikaç sorunum var da götürüp göstereyim diyorum
herkese iyi geceler dilerim,muzacum seninki h şıkkımı oluyor yoksa ben e şııkındada yaparım aynı şeyi benim depo üstü baya büyük
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Günaydın abilerim , arkadaslarım,
Herkase hayırlı günler
Aksam görüşmek üzere ...
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
gunaydın adana mt
arkadaslar benim motorsiklet.net açdıgım zaman ekranda çok büyük gösteriyor nasıl ayarlarım
ortalama ekrandan 3 kat büyük.
kara murat benim FUAT KOŞAK
fuat,mausu sağ tıkla,çıkan ekranda en yukarda ayarlar var,oraya tıkla ve sol ortada EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ diye bir yer var.oradan ayarlayabilirsin kardeş.
herkese iyi akşamlar...
bu akşam toplantıya katılmayı çok istemiştim. ancak iş yerindeyim ve işim sabaha kadar sürecek gibi görünüyor.
bu aralar bir uğursuzluk var ama anlamadım gitti. Allah izin verir de babamı sağ sağlim hastaneden çıkarabilirsek çok şey değişecek.
şimdiden planımı yaptım. anlatacak çok şeyim var size. yeter ki şu uğursuz günler bir bitsin.
herkese iyi akşamlar diliyorum...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
herkeşe iyi geceler dilerim green gardena gelen gelmeyen herkeşe teşekkür ederim güzel bir yer yemyeşil haftaya kısmetse tekrarını yaparız bahadırce çook büyük geçmiş olsun allah en kısa zamanda şifa versin ciğerim iyi geceler herkeşe
Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler olsun herkese.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
günaydın dostlar.akşam güzel geçti.16/17 kişiydik,gelen arkadaşlar mekanı beğendiler.
Günaydın millet...
Akşam gelmeyi çok istedim, ancak gece geç saatlere kadar iş yerindeydim. Haftaya inşallah yeni toplantı yerimizde görüşürüz
Neyseki vekaleten oğlum toplantıdaydı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)