Tabikii değişik fikirlere açığız eğer yine sahilden geleceksek o zaman iş değişir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bence sahilden dönmemeliyiz,yorucu olur.serin serin,içerden dönersek,hem bunalmayız,hemde fuatın işini görmüş oluruz,hem de 100 km.daha kısa mesafe.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese iyi akşamlar.
buarada KPSS 17 temmuzda deil arkadaşlar,10 temmuzda.
kardeşim ben çanakkale gezisine gelmemeye karar verdimkendim başımın çaresine bakacağım.ben güzergahımı....izmir(gökhanımda konaklama)kuşadası,bodrum,marmaris,antalya,alanya( ölüdeniz)adana güzergahını kullanacağımbenimle gelmek isteyenler çarşamba toplantısında detayları konuşalım. ben sıkıntıya gelememisteyen gelir,istemeyen gelmezzzzzz okadar
kızı kolda fazerı yolda severim.
Muzaffer abi ben seninle gelirim ama dönüş yolunda bir A2 sınavına gireceğim; mahsuru yoksa...
herkese iyi akşamlar,geç oldu ama olsun tüm annelerin anneler gününü en içten kutlarım.
çarşamba toplaşmasını nerde ettiriyos, isonun ora uyuyurmu herkeşe yane jimy joker de,fikirleri görelim
abi 7yüz bilmemkaç km yaparsınız yahu ne var ki. ben cbr125le bi günde 900 yapmıştım da geldiğimde daha yol yok mu diye...
bir de kendimce tavsiyem sahil şansı varken başkası düşünülmemeli, o yollar gibisi var mı? iç anadolu çok sıkıcı
Nedir senden çekdiğimiz be kardeşim, illaki bir düzen bozacam ben rotayı Trabzona değiştiriyorum benimle gelenler el kaldırsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------
Bize fuat usta 17 temmuz dedi, galiba açıköğretim sınavı demişti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
bence oraya hepimiz sığmayız, çamlıkta bile baya uzun masa oluşuyordu yinede siz bilirsiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
Alpciğim biz yarışmaya gitmiyoruz gezmeye gidiyoruz, ayrıca bende istanbuldan hiç durmadan geldi hızımı alamadım acaba biraz daha gazsemmi diyordum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
Sen gelecenmi'ki
Abim zaten yarışın demedim ki:D. Oralarda sürmek daha eğlenceli bence, o sebeple demiştim. Ayrıca iç anadolu yarış için daha uygun bas basabildiğin kadar dümdüz yol, deponun üstüne yatıp uyuyası geliyo insanın. Bir de şu faktör var, sahilden giderken arada gölgelere giriliyor, ağaçtır tepedir bilmemne, iç anadoluda gabak gibi güneşin altında, depodan ve aynalardan sürekli aynı açıdan yansıyan güneşle beraber sersemliyor insan biraz. Yani benim düşüncem bu yönde en azından.
Ama sen söyleyince merak etmedim değil; acaba Adana Mt'nin vetaranları aynı motosikletlerle yarışsa sıralama nasıl olur? Ben bir tahminle başlayım:
1. Tabiki İl temsilcimiz, başkanımız, Bora Abim
2.???
3.???
niğde gümüşdere manastırı
şarap küpleri
tura pisikletle eşlik eden kardeşlerimiz
Anamurdan misafirimiz talip bey
Yemek faslı
günaydın arkadaşlar.
kadirimm,güzel bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.
otoban boyu yanınızda giden ve tekir yol ayrımında korna çalan siyah 207 kullanan bendim güzel bir gezi olmuş
muzaffer,şuna bir bak fikir verir.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ygulamasi.html
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)